Авточасти TWINTEC

Онлайн каталог за авточасти от TWINTEC

Немската търговска марка Twintec произвежда иновативни съвременни автомобилни части. Те са насочени към намаляване емисиите на изгорели газове.

Компанията Twintec AG е основана на 10.07.1995г. в Кьонихсвинтер, Германия. През 2012г. тя се слива с швейцарската компания Baumot AG и в резултат се създава компанията TwintecBaumot. През 2015г. компаниите Kontec GmbH и DIF GmbH също стават част от нея. Общият брой на служителите днес надхвърля 380 души.

Автомобилни части на Twintec

Компанията Twintec AG специализира в системи за контрол на изгорените газове. Тя доставя компоненти за поточните линии на водещи европейски автомобилни производители, както и произвежда части за сервизно обслужване.

Продуктовата гама на Twintec AG включва следните категории компоненти:

  • SCR системи. Създават условия за химически реакции, които неутрализират изгорелите газове. Тези компоненти са с висока ефективност, съобразени са с екологичните стандарти Евро 4 и Евро 5, с намален разход на гориво са.
  • филтри за твърди частици. Създадени за превозни средства с дизелов двигател. Намаляват емисиите на сажди и частици, които се изхвърлят с изгорелите газове.
Купете автомобилните части на Twintec онлайн

На нашия онлайн магазин предлагаме широка гама от компоненти на Twintec с гаранция за качество и на разумни цени. Благодарение на лесния за употреба интерфейс и удобна търсачка, ще намерите необходимите авточасти за модернизирането на вашия автомобил. Нашите висококвалифицирани специалисти са винаги готови да ви консултират за различните спецификации на компонентите. Пазаруването при нас ще ви помогне да ремонтирате колата си в кратък срок, тъй като автомобилните части се доставят веднага.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна