Авточасти AKS DASIS

Онлайн каталог за авточасти от AKS DASIS

Немската търговска марка AKS Dasis произвежда системи за охлаждане на двигателя и компоненти за климатизация. Компания АКС Dasis Dommermuth GmbH & Co.KG, която е собственик, е създадена през 1997г. в резултат от сливането на няколко фирми. Днес, AKS Dasis е голям доставчик на оригинално оборудване за водещи автомобилни производители. С тази марка се произвеждат компоненти за търговски превозни средства, селскостопански и промишлени машини.

Автомобилни части на AKS Dasis

Продуктовата гама на АКС Dasis за леки автомобили се разделя в следните категории:

 • вентилатори за охлаждане на двигателя;
 • радиатори за охлаждане на двигателя;
 • кондензатори за климатизация;
 • вентилаторен радиатор за съединителя;
 • маслени радиатори;
 • топлообменници за отоплителни системи на купето;
 • междинни охладители.

Производителят използва дълготрайни материали; затова компонентите на AKS Dasis осигуряват безаварийна работа на охладителната и климатичната системи в съответствие с международните стандарти за качество. При производството на резервни части, инженерите вземат предвид дизайна на всеки модел автомобил и времето за експлоатация на климатични и охладителни системи става по-ефективно.

Купете автомобилните части на AKS Dasis онлайн

Ако сте решили да закупите резервните части на AKS Dasis онлайн, значи сте направили правилния избор. Нашите предимства:

 1. Работим директно с производителите, без посредници; ето защо, предлагаме всички автомобилни части на достъпни цени.
 2. Подробно проектиран каталог, където лесно може да намерите необходимия компонент, а с бързата доставка ще спестите време.
 3. Тук ще намерите богат избор на радиатори, кондензатори, вентилатори и други компоненти за охлаждане и климатизация на АКС Dasis и други известни марки.
 4.  Нашите онлайн консултанти са винаги готови да отговорят на вашите въпроси при избора на автомобилна част. Те ще ви предпазят от грешки при избора на необходимите авточасти, ще ви обяснят всичко за нашите промоции и отстъпки и други начини да спестите пари.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Каросерия
Комфорт / Интериор
Спирачна Система
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна