loader
Моля, изчакайтеdotted

MONROE Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от MONROE

Компания MONROE е най-големият производител в света на автомобилни части за окачване. През 2016г.тя празнува стотната си годишнина. През годините на своето съществуване компанията не само успява да запази лидерската си позиция на пазара, но остава един от водещите новатори в своята област. Днес, търговската марка MONROE принадлежи на американската корпорация Tenneco Automotive Group.

Историята на компания MONROE

Историята на тази търговска марка започва през 1916г., когато механикът и бизнесмен Август Ф. Майер основава фирма, която се занимава с производството на нагнетателни помпи. Скоро Майер намира бизнес партньор, Чарлз С. Макинтайър, който по това време бил местен представител на компания Dodge. Заедно те започват работа по разработването на автомобилни амортисьори. Първият амортисьор с марката MONROE бил произведен през 1926г. От този момент производството на им е ключова област за дейността на компанията и нейните продукти се приемат като стандарт за качество за много производители. Според статистиката около 25% от всички амортисьори, продавани днес, са на компанията MONROE.

Дъщерните предприятия и фирми на компанията са разположени по целия свят, включително САЩ, Япония, Австрия, Мексико, Южна Америка и Канада. Европейските дъщерни дружества- MONROE EUROPE, притежават четири фабрики, разположени в Белгия, Испания и Великобритания. Всеки ден монтажните линии на MONROE произвеждат над 90 000 амортисьора и нейните продукти са представени на пазара в над 150 страни.

С търговската марка MONROE има както оригинални части за автомобили, така и компоненти за вграждане. Компанията доставя авточасти на производители като Audi, Ford, GM, ISUZU, Porsche, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Rover, Volkswagen, Renault, Land Rover, Nissan, Volvo, Mazda.

Ако искате да сте сигурни за качеството на резервни части, купете автомобилните части на MONROE онлайн.

Автомобилни части на MONROE

 1. Амортисьори. Най-известните серии амортисьори са следните марки:
  • Monroe Original. Тези амортисьори отговарят на всички изисквания на оригиналното оборудване, благодарение на своите характеристики и качество и в същото време с подобрени свойства на затихване: 15% по-добри в сравнение с оригиналното оборудване. Това ни позволява да намалим негативните ефекти от износването на други автомобилни части за окачване.
  • Monroe Reflex. Благодарение на технологията Twin Disc, клапана на амортисьорите се активира дори при леко движение на окачване. Това подобрява поведението на превозното средство на пътя.
  • Monroe Sensa-Trac. Специалното изграждане на канали и клапани допринася за по-доброто сцепление на колелата, особено в екстремни ситуации. Тези амортисьори също имат отлични поглъщащи звука свойства в голям температурен диапазон: от -40 ° C до +120 ° C
  • Monroe Adventure. Тези амортисьори са направени специално за оф-роуд превозни средства, за да се движат без проблеми дори в случай на голямо натоварване. Не се нуждаят от изпускане преди инсталацията и се отличават с мощност и издръжливост.
 2. Подпори. Компанията произвежда както сглобените подпори, така и техни компоненти. Всички те отговарят на високи стандарти за качество.
 3. Ресори, сфери, пружини. Сред продуктите от тази категория има пружини с формата на топка. Тяхната твърдост се увеличава пропорционално с натиска. Лесно устояват на странични натоварвания и работят тихо.
 4. Кормила и окачване. Всички резервни части са изработени от качествена стомана, алуминий и гума. За защита от корозия се използва фосфатиране или катафорезно покритие.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Асортимент от MONROE
Мнения и отзиви за MONROE
MONROE: Рейтинг на производителя
7.73/10

(Оценка-5761)

7.73 /10

Оценка - 5761

10 (1465)
9 (1427)
8 (1471)
7 (223)
6 (29)
5 (22)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +16396 Предимства Недостатъци 537-
Стойност на продукта +4684 61-
Качество на продукта +4153 80-
Качество на опаковката +1896 100-
Производител +2398 178-
Гаранция +3265 118-
Отзиви на купувачи
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна