Авточасти SWF

Онлайн каталог за авточасти от SWF

Компанията SWF е лидер сред производителите на чистачки на немския пазар. Името й е синоним на високо качество и надеждност автомобилните части са въплъщение на иновационните технологии. През 1998г. компанията SWF се присъединява към френското предприятие Valeo Group, ангажирано в производството на автомобили.

Историята на компания SWF

Немската търговска марка SWF е основана през 1922г. в Щутгарт. Първоначално компанията специализира в производството на електрически двигатели, но днес, основната сфера на дейност е производството на оборудване за почистване на автомобилни стъкла.

Основният производствен център на компанията се намира в завода в Бийтихайм: 23 поточни линии функционират на територията на 33 000 кв.м. Всеки ден от поточните линии излизат70 000 чистачки, 22 000 мотори за чистачки и 58 000 рамки за чистачки. Стъклочистачките се използват за оборудване на превозните средства на водещи световни производители, сред които: Volkswagen, General Motors, BMW, Peugeot Citroеn, Renault Nissan, Volvo и други.

Компанията SWF произвежда както оригинално, така и алтернативно оборудване.

Може да закупите авточастите на SWF онлайн сега в магазина Avtochastionline24.bg.

Автомобилни части на SWF

Продуктовата гама на резервни части на SWF включва:

 • класически рамки за чистачки (SWF Standard);
 • иновативни чистачки без рамки(SWF Visioflex и SWF VisioNext).

Чистачките на SWF имат следните характеристики:

 1. Те са произведени съгласно технологията Duotec. Това означава използването на синтетичен и естествен каучук и има следните предимства:
  • дълъг живот на работа на чистачките;
  • минимален шум по време на работа;
  • висококачествено почистване.
 2. Те също имат индикатор на предното стъкло за износване на чистачките. Той информира собственика на колата за износването на каучука на чистачката.
 3. Те се доставят с набор от адаптери. Те ви позволяват да прикачите бързо и лесно на ръка перата на чистачките на различни модели автомобили .
 4. Те имат асиметричен спойлер. Той увеличава натиска на чистачките по време на движение на превозните средства с висока скорост и по този начин подобряват ефективността на почистване на стъклото.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна