loader
Моля, изчакайтеdotted

NISSENS Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от NISSENS

NISSENS е един от най-големите производители на системи за охлаждане на двигателя и климатични системи в Европа. В каталога на датската компания фигурират над 12 000 позиции с резервни части за леки и товарни автомобили.

Предистория на NISSENS

Компанията NISSENS е създадена през 1921г. от Юлиус Нисен. Това е семеен бизнес: четвърто поколение ръководи компания NISSENS. Днес, тя се състои от два независими клона - NISSENS Automotive и NISSENS Cooling Solutions, които имат заводи в Дания, Словакия, САЩ и Китай и дистрибуторски центрове, разположени в 18 страни по цял свят. Годишният оборот на NISSENS A/S надхвърля 1 млрд. евро. Седалището на компанията се намира в Хорсенс, Дания.

От всички стоки, произведени от компанията, приблизително 50% са оригинално оборудване. Те са предназначени предимно за автобуси и товарни автомобили. Автомобилните части на NISSEN се използват като оригинално оборудване на много известни марки автомобили като Lamborghini, Aston Martin, Porsche, Jaguar и други. Широката гама продукти на компанията е представена и на пазара на резервни части; винаги може да закупите автомобилните части на NISSENS онлайн на изгодна цена.

Автомобилни части на NISSENS

 1. Системи за охлаждане на двигател
  • Радиатори. Радиаторите с две пластини осигуряват надеждна защита на бобината и създават оптимален въздушен поток, който насърчава ефективното охлаждане на течността. Ваните са изработени от трайна пластмаса, подсилена със стъклени влакна. Силиконовите уплътнения запечатват и се характеризират с издръжливост и гъвкавост, както и с устойчивост към химически агенти. С намаляването на пространството между тръбите на радиаторите на NISSENS до 5 мм, разработчиците намаляват и общото тегло на конструкцията. В каталога на компанията има напълно алуминиеви радиатори. Те се характеризират с висока ефективност и устойчивост на корозия. За безопасно транспортиране, всички радиатори се изпращат в подсилена опаковка, снабдена с дръжки.
  • Вентилатори. Изработени са с материали от фибростъкло. Устойчиви са на висока температура, деформация и механични повреди. Използването на вентилатора на съединителя за регулиране на скоростта му, помага да се удължи живота на работа на двигателя и намалява разхода на гориво.
  • Междинни охладители. Имат многопластова структура и издържат на високо налягане: например, междинни охладители от серията Plate & Bar работят при натиск до 20 физични атмосфери.
 2. Климатични системи и системи за контрол на климата.
  • Кондензатори. Устойчиви на налягане, имат антикорозионно покритие.
  • Изпарители. Най-често са изработен от алуминий и затова тежат много по-малко, отколкото същите от други производители.
  • Компресори. За производството им се използва висококачествена пластмаса. Двигателят има допълнителна защита от корозия. Характеризират се с нисък шум на работа.
  • Нагреватели. Предимствата им са дълготрайност, ефективност, устойчивост на корозия, лек и компактен размер. При транспортиране се поставят в безопасни опаковки, които предпазват компонентите от повреди.
  • Сушилни. Благодарение на голямото количество силикагел, осигуряват висококачествено абсорбиране. Срокът на работа е две или три години.
 3. Жила. Помагат при ремонта на радиатори, без допълнителни разходи. Подходящи са за инсталиране в радиатори и междинни охладители. Повече от 3000 вида жила са представени с марката NISSENS.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за NISSENS
NISSENS: Рейтинг на производителя
7.53/10

(Оценка-491)

7.53 /10

Оценка - 491

10 (38)
9 (42)
8 (44)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +415 Предимства Недостатъци 7-
Стойност на продукта +138 -
Качество на продукта +115 -
Качество на опаковката +36 2-
Производител +50 3-
Гаранция +76 2-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна