Авточасти ULO

Онлайн каталог за авточасти от ULO

Компания ULO е известен производител на електроника за автомобила. От 2008г. тя е част от производствения екип на Odelo Deutschland GmbH.

Предистория на ULO

Компанията ULO се появява през 1947г., в Германия и в началото носи името Moritz Ullmann ULO-Werk GmbH & Co. KG. Основател е Мориц Улман, чието семейство емигрира през годините на войната от Чехия в Германия. Бившият гражданин на Бохемия знаел тънкостите при обработка на стъкло и след преместването си, решава да започне производство на стъклени отражатели за мотоциклети. По-късно, Мориц Улман разширява продуктовата гама на компанията и започва да произвежда отражатели за автомобилната индустрия.

До 1957г., ULO започва да доставя компоненти за поточните линии на Daimler-Benz и Opel. Постепенно, лампите и огледалата на компанията печелят популярност и сред други европейски производители. Продуктите на ULO принадлежат към високия клас стоки на пазара.

Днес, продуктите на компанията се използват от известни марки автомобили като Mercedes-Benz, Rover, BMW, Audi, Opel и Volkswagen. С марката ULO се произвеждат и автомобилни части за пазара на резервни части; те имат същото високо качество като оригиналното оборудване.

Главната особеност на автомобилните части на ULO е техният дизайн, който отчита климатичните условия на мястото, където се използва колата. Това става възможно благодарение на тясното сътрудничество между регионалните дилъри и разработчиците на компанията. Може да закупите авточастите на ULO онлайн, които перфектно пасват на колата ви.

Автомобилни части на ULO

  1. Светлини за заден ход. Тази категория компоненти се характеризира с точност на цвета и устойчивост на вибрации. Корпусите са с висока трайност и защитават вътрешните елементи от влага и механични повреди.
  2. Фарове. Висококачествени материали и строг контрол при производство на компонентите гарантират стегнато захващане. Трайните и устойчиви на температурни промени електрически проводници предпазват изолацията от топене и къси съединения.
  3. Огледала. Характеризират се с добро зрително поле и пропорция на отразените обекти. Може да се оборудват с електрическо задвижване и отопление.
  4. Дневни светлини. Това са икономични и високо ефективни светодиоди, които използват като източник на захранване светлината.
  5. Елементи за закрепване и монтаж. Изработени са от трайни материали, които осигуряват сигурно закрепване на всички елементи на осветителната система.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна