loader
Моля, изчакайтеdotted

ULO Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от ULO

Компания ULO е известен производител на електроника за автомобила. От 2008г. тя е част от производствения екип на Odelo Deutschland GmbH.

Предистория на ULO

Компанията ULO се появява през 1947г., в Германия и в началото носи името Moritz Ullmann ULO-Werk GmbH & Co. KG. Основател е Мориц Улман, чието семейство емигрира през годините на войната от Чехия в Германия. Бившият гражданин на Бохемия знаел тънкостите при обработка на стъкло и след преместването си, решава да започне производство на стъклени отражатели за мотоциклети. По-късно, Мориц Улман разширява продуктовата гама на компанията и започва да произвежда отражатели за автомобилната индустрия.

До 1957г., ULO започва да доставя компоненти за поточните линии на Daimler-Benz и Opel. Постепенно, лампите и огледалата на компанията печелят популярност и сред други европейски производители. Продуктите на ULO принадлежат към високия клас стоки на пазара.

Днес, продуктите на компанията се използват от известни марки автомобили като Mercedes-Benz, Rover, BMW, Audi, Opel и Volkswagen. С марката ULO се произвеждат и автомобилни части за пазара на резервни части; те имат същото високо качество като оригиналното оборудване.

Главната особеност на автомобилните части на ULO е техният дизайн, който отчита климатичните условия на мястото, където се използва колата. Това става възможно благодарение на тясното сътрудничество между регионалните дилъри и разработчиците на компанията. Може да закупите авточастите на ULO онлайн, които перфектно пасват на колата ви.

Автомобилни части на ULO

  1. Светлини за заден ход. Тази категория компоненти се характеризира с точност на цвета и устойчивост на вибрации. Корпусите са с висока трайност и защитават вътрешните елементи от влага и механични повреди.
  2. Фарове. Висококачествени материали и строг контрол при производство на компонентите гарантират стегнато захващане. Трайните и устойчиви на температурни промени електрически проводници предпазват изолацията от топене и къси съединения.
  3. Огледала. Характеризират се с добро зрително поле и пропорция на отразените обекти. Може да се оборудват с електрическо задвижване и отопление.
  4. Дневни светлини. Това са икономични и високо ефективни светодиоди, които използват като източник на захранване светлината.
  5. Елементи за закрепване и монтаж. Изработени са от трайни материали, които осигуряват сигурно закрепване на всички елементи на осветителната система.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за ULO
ULO: Рейтинг на производителя
7.76/10

(Оценка-213)

7.76 /10

Оценка - 213

10 (70)
9 (54)
8 (56)
7 (14)
6 (0)
5 (3)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +953 Предимства Недостатъци 27-
Стойност на продукта +289 -
Качество на продукта +246 4-
Качество на опаковката +107 6-
Производител +133 10-
Гаранция +178 7-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна