loader
Моля, изчакайтеdotted

THERMOTEC Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от THERMOTEC

Търговската марка Thermotec е полски производител на автомобилни части. Тя е специализирана в производството на елементи за охладителната система на двигателя и климатика. Дистрибуцията на продукти на Thermotec на територията на Европа се извършва от компания Inter Cars S.A.- най-големият дистрибутор на автомобилни части в Централна и Източна Европа, с централен офис във Варшава.

Автомобилни части Thermotec

 1. Елементи за системата за охлаждане.
  • Радиатори. Радиаторните ядра са изработени от алуминий и затова имат малко тегло и са устойчиви на корозия. Преди да се доставят в склада, всеки радиатор се подлага на щателно изследване, което се състои от няколко етапа. Една част от тестването включва проверка за съответствие на размера и структурата на радиатора с оригиналното оборудване и разглеждането на физическата форма на авточастите. Състоянието на елементите за уплътнение се проверява с помощта на сгъстен въздух под налягане от 0,25мп/70сек и течност под налягане 0,3мп /20сек.
  • Топлообменници за парно. Те имат голяма топлопроводимост, тъй като са направени от алуминий.
  • Междинни охладители. Те са предназначени за автомобили, оборудвани с турбо компресор. Отличават се с устойчивост на високо налягане и промени в температурата.
  • Помпи. Те са произведени от висококачествени материали и осигуряват оптимално протичане на течността по време на всички режими на работа на двигателя.
  • Вентилатори. Те се пускат с електромотор и имат вътрешен температурен датчик. Перките на вентилатора са изработени от здрав полимерен материал - PA66 - и се характеризират с устойчивост на механични повреди и промени в температурата. Тяхната структура спомага за намаляване вибрациите и шума при работа на двигателя.
  • Вискозни свръзки. Регулират скоростта на въртене на вентилатора, осигуряващ оптимално охлаждане на двигателя и намаляват разхода на гориво.
  • Вентилатори на вискозните свръзки. Те са произведени от висококачествена пластмаса и са устойчиви на повреди и високи температури.
  • Допълнителни елементи. Категорията включва множество резервоари, капаци на цилиндри и радиатори. Те служат за регулиране налягането в охладителната система и се характеризират с трайност и устойчивост на температурни изменения. За производството на въздухопроводи се използва подсилена с метална обвивка гума.
 2. Компоненти на климатизацията.
  • Ролки и електромагнитни свръзки за компресори. Те ефективно усвояват вибрациите и улесняват работата на климатика. Осигуряват навременно превключване на вентилатора.
  • Запечатващи елементи. Надеждно запечатват връзките. Те се характеризират с устойчивост към корозия и химични елементи, температура и промени в налягането.

Купете авточасти на Thermotec онлайн

Благодарение на високото качество и достъпна цена, компонентите на Thermotec са популярни в цяла Европа. Може да ги закупите в специализирани магазини и на нашия сайт. Пазаруването на авточасти от нас има всички предимства, сред които са:

 1. Навременна доставка. Благоприятното положение на нашите складове и непрекъснатата наличност на широката гама автомобилни резервни части позволява доставката да се извърши в най-кратки срокове.
 2. Богат избор от стоки. Нашият онлайн магазин предлага множество части за автомобили от световно известни производители. Ето защо, всеки клиент ще може да избере най-подходящата резервна част за своя автомобил.
 3. Достъпни цени. Установяваме тясно сътрудничество с автомобилните производители на части и големите дистрибутори и затова продаваме части за автомобили на ниски цени.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Каросерия THERMOTEC
Комфорт / интериор THERMOTEC
Почистване на стъкла THERMOTEC
Мнения и отзиви за THERMOTEC
THERMOTEC: Рейтинг на производителя
7.81/10

(Оценка-3174)

7.81 /10

Оценка - 3174

10 (743)
9 (763)
8 (698)
7 (132)
6 (15)
5 (12)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +10000 Предимства Недостатъци 309-
Стойност на продукта +2820 35-
Качество на продукта +2499 44-
Качество на опаковката +1196 59-
Производител +1484 108-
Гаранция +2001 63-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна