loader
Моля, изчакайтеdotted

BTA Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от BTA

С полската търговска марка BTA се предлага широка гама лагери, механизми за главините на колелата и други автомобилни части, направени основно за продажба в Япония. Тя е регистрирана през 2012г. Повечето части са произведени от автомобилни групи, които доставят оригинално оборудване. Ето защо, компонентите на BTA са със същото качество като тези, използвани като оригинално оборудване от производителите на автомобили. Изключителен дистрибутор на автомобилните части на BTA е полската компания Inter Cars S.A.

Автомобилни части на BTA

 1. Лагери и лагерни комплекти за колела. Изработени са от висококачествени материали. Контролират се на няколко нива като включват геометрични тестове, тестове за скованост и издръжливост, както и функционални тестове. Освен лагери, комплектите съдържат уплътнители и други компоненти, необходими при монтаж.
 2. Механизми за главините на колелата. Каталогът на BTA предлага главини, предназначени както за монтаж в автомобили без анти- блокираща система (ABS), така и за компоненти, снабдени с такъв датчик. Изработени са съобразно всички съвременни изисквания, гарантират безпроблемно и безопасно шофиране. Характеризират се с лесен монтаж.
 3. . Ролки и обтегачи. Лагерите, използвани в ролките, са изработени от водещи японски производители и имат дълъг живот на работа. Пластмасовите елементи са подсилени с фибростъкло, трайни са и устойчиви на износване. Всички части са идентични по форма и размер с оригиналните.
 4. Лагери за подкрепа на водещия вал. Предназначени са за монтаж на коли с четириколесно и задно задвижване като Land Rover, BMW, Opel, Mercedes-Benz, Ford и Volkswagen. Те също могат да бъдат използвани при търговски превозни средства, произведени с марките Iveco, Mercedes-Benz, RVI, MAN, Scania и DAF.
 5. Карета за карданния вал.. За тяхното производство компанията използва висококачествени метали, които са устойчиви на вибрации, претоварвания, влага и топящи химикали. О- образните пръстени предотвратяват изтичането на смазка като предпазват иглените лагери от износване. Характеризират се с дълъг живот на работа.
 6. . Крепежни елементи. Продаваните продукти на BTA включват гайки, болтове, разделители, маншони против прах, както и други компоненти, които са необходими при поддръжка или ремонт на шасито.

Купете автомобилните части на BTA онлайн

Ако искате да закупите висококачествени автомобилни части на разумна цена, ви препоръчваме да ползвате услугите на нашия онлайн магазин. Ние имаме огромен опит в продажбата на автомобилни части, затова знаем какво би ви потрябвало. Това са:

 • цялостен асортимент на продукти от водещи световни производители;
 • гаранция за качество на всяка част на автомобила;
 • лесна процедура за поръчка и бърза доставка;
 • компетентна помощ на специалисти, които са винаги готови да отговорят на вашите  въпроси;
 • промоции и отстъпки.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за BTA
BTA: Рейтинг на производителя
7.69/10

(Оценка-2169)

7.69 /10

Оценка - 2169

10 (618)
9 (609)
8 (652)
7 (149)
6 (13)
5 (12)
4 (1)
3 (1)
2 (1)
1 (0)
Оценка на параметрите +9221 Предимства Недостатъци 362-
Стойност на продукта +2570 43-
Качество на продукта +2282 59-
Качество на опаковката +1151 61-
Производител +1379 117-
Гаранция +1839 82-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна