loader
Моля, изчакайтеdotted

ZIMMERMANN Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от ZIMMERMANN

Немската търговска марка Zimmermann произвежда спирачни дискове, барабани и накладки. Продуктите с марката Zimmermann се отличават с високо качество и  достъпни цени.

Предистория на Zimmermann

Компанията Otto Zimmermann е създадена през 1947г. като получава името на своя основател. Цимерман е първият, който започва масово производство на спирачни барабани и дискове.

До 1990г., основният завод на компанията се намира в Еппинген, но постоянно нарастващото търсене развива нови производствени мощности. Компания Zimmermann се премества в индустриалния град Зинсхайм, новата зона за заводи. Напредналото оборудване е причина продуктова гама на компанията значително да се разрасне – започва производство на напречно пробити спирачни дискове с подобрена система за охлаждане.

Днес, промишлените и складови помещения на компанията в Зинсхайм заемат площ от 17 000 кв.м. Продуктовата гама на компанията съдържа 3000 позиции и се доставя в 60 страни по цял свят. Тя включва среден и висок клас продукти оригинално оборудване  и неоригинални компоненти. Купете автомобилните части на Zimmermann онлайн на изгодни цени.

Автомобилни части на Zimmermann

Има няколко категории компоненти на Zimmermann:

  • Стандартни спирачни дискове. Най-евтиния елемент на немската компания. Въпреки ниската цена, тези автомобилни части има дълъг живот на работа.
  • Спирачни дискове с Formula Z. Устойчиви са на деформация, дори когато се използват при изключително високи температури, имат олекотен дизайн, предотвратяват локално прегряване. Спирачните дискове с Formula Z са подходящи за превозни средства с окачване и тунинг на двигателя.
  • Спирачни дискове и барабани с Сoat Z. От 2008г. компания Zimmermann започва да доставя на пазара на резервни части такива с антикорозионно покритие Coat Z. Тези компоненти са силно устойчиви на корозия и имат привлекателен външен вид.
  • Спортни спирачни дискове. Напречно-пробитите спирачни дискове повишават ефективността на спирачната система, добре работят при условия на висока влажност, имат покритие Coat Z. Подходящи са за почти всички пътнически превозни средства.
  • Спирачни накладки. Каталогът на немската компания съдържа над 1000 елемента спирачни накладки. Всеки компонент е защитен от корозия и има удължен живот на работа.

Комплекти за барабанни спирачки. Защитени са от корозия и подпомагат при изпълнението на спирачната система. Комплектът включва спирачни цилиндри и накладки, както и гарнитури, смазочни продукти и всички други компоненти, необходими за монтаж.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за ZIMMERMANN
ZIMMERMANN: Рейтинг на производителя
7.54/10

(Оценка-1324)

7.54 /10

Оценка - 1324

10 (253)
9 (222)
8 (226)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +2180 Предимства Недостатъци 4-
Стойност на продукта +713 1-
Качество на продукта +624 -
Качество на опаковката +149 3-
Производител +250 -
Гаранция +444 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна