loader
Моля, изчакайтеdotted

WESTFALIA Авточасти, Автоаксесоари

Онлайн каталог за Авточасти, Автоаксесоари от WESTFALIA

Westfalia Automotive е един от най-големите водещи производители на автомобилни части за лични автомобили и търговски превозвачи. Компанията произвежда както оригинални, така и неоригинални части за автомобили. Продуктите на Westfalia се доставят на монтажните линии на автомобилни компании като Volkswagen Group, BMW, Daimler AG. Може да закупите автомобилни резервни части на Westfalia онлайн, подходящи за вашия автомобил.

Историята на компанията Westfalia

Историята на германската търговска марка Westfalia започва през 1844г. с основаването на ковачница от Йоханес Бернд Кньобел. През 1920г. година компанията променя своята сфера на дейност, което се дължи на развитието на автомобилната индустрия. Компанията притежава няколко патента в областта на производството на коли:

 • През 1932г.- теглич с форма на топка;
 • През 1966г.- теглич със сваляща се топка;
 • През 1987г.- напълно автоматична, бързо разглобяема система;
 • През 1995г.- с алуминиево скачване.

През 2002г. с търговската марка Westfalia, компанията започва да произвежда електрически въртящи скачвания. През 2008г. производителят представи най-компактния велосипед-превозвач в света- Portilo.

Благодарение на отличното качество и иновативни технологии в производствения процес, компания Westfalia взе престижната европейска награда- Европейската награда за алуминий в Холандия. От 2006г. до 2013г. компанията става водещ производител на тегличи според списанието Auto, motor und sport.

Днес, основната дейност на компания Westfalia е производството на велосипедни превозвачи и тегличи. През годините на своята работа тя е произвела над 16 милиони тегличи. Дъщерните фирми на Westfalia Automotive са разположени във Великобритания, Полша, Русия, Франция, Швеция, Италия и Дания.

Автомобилни части на Westfalia

 1. Тегличи. С марката Westfalia компанията произвежда оборудване за автомобили, кемпери и ремаркета. Тегличите се правят в тясно сътрудничество с водещи световни производители на автомобили и така се гарантира тяхната кореспонденция с някои модели автомобили. Над 1700 позиции на продуктите на Westfalia Тегличите могат да бъдат разделени в следните групи:
  • Прибиращи се. Те имат компактна структура и поради това могат да бъдат инсталирани в превозни средства с ограничено пространство. Те се отключват както с помощта на електрическото захранване, така и ръчно в рамките на няколко секунди.
  • Подвижни. Те се свалят лесно и не развалят дизайна на колата. Има два модела: с вертикално или хоризонтално скачване.
  • Фиксирани тегличи. Те се отличават с проста конструкция и надеждност. Може лесно да ги инсталирате сами, без помощта на специалисти. Те са подходящи за всеки автомобил, независимо от марката и модела.
  • Универсални тегличи за лекотоварни търговски превозни средства. Те съответстват на всички автомобили и микробуси. Отличават се със своята надеждност и безопасност.
  • Специални топки за теглене. Те се използват за товарни автомобили и се разделят на:
   • гъвкави (позволяват прикачването на ремарке както с топка, така и с тегличен пръстен на превозното средство);
   • стандартни (позволяват прикачването само на ремаркета с тегличен пръстен).
 2. Електрически комплекти за тегличи. Те се произвеждат индивидуално за всеки тип теглич и осигуряват пълен контрол на осветителните модули на ремаркето. Те се свързват лесно с мрежата на превозното средство. Комплектите могат да бъдат стандартни (релейна технология), или ултрамодерни (за CAN bus). Заедно с ултрамодерните електрически комплекти на тази марка има и техника, създадена специално за някои модели коли със 7 или 13 контактни парчета.
 3. Превозвачи за велосипед. Те лесно се фиксират върху теглича и гарантират бърз и лесен монтаж. Към тях могат да се прикрепят обемни пластмасови кутии или платформа за товари. Те ви позволяват да превозвате до три велосипеда едновремено.
 4. Допълнително захранващи пружини. Те поддържат стандартните пружини, подобряват четивността, увеличават маневреността на натоварено превозно средство на пътя и по този начин се намалява рискът от люлеене на къмпинг автомобилите и ремаркета.
 5. Багажник за кола. Те са подходящи за леки търговски превозни средства. Защитени са от ръждясване и имат отлична аеродинамика. Продават се заедно със спойлер и валяк. Те имат модулна конструкция, която прави транспортирането лесно. Качеството на материалите, използвани за производството на багажници за покрива, отговаря на стандартите, регламентирани от REACH.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Каросерия WESTFALIA
Пружинно окачване WESTFALIA
Мнения и отзиви за WESTFALIA
WESTFALIA: Рейтинг на производителя
7.36/10

(Оценка-77)

7.36 /10

Оценка - 77

10 (7)
9 (11)
8 (6)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +94 Предимства Недостатъци 0-
Стойност на продукта +38 -
Качество на продукта +31 -
Качество на опаковката +1 -
Производител +6 -
Гаранция +18 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна