loader
Моля, изчакайтеdotted

HEPU Авточасти, Автохимия

Онлайн каталог за Авточасти, Автохимия от HEPU

Немската компания HEPU е специализирана в производството на компоненти за охладителни системи. Продуктите на компанията се отличават с високо качество и са подходящи за азиатски и европейски автомобили. С тази търговска марка се произвеждат както оригинални, така и неоригинални резервни части за автомобили.

Предистория на HEPU

Официално компанията HEPU AUTOTEILE GmbH е регистрирана през 1996г., но нейната история започва много по-рано в средата на 1960г. в Германия. От момента на създаването си до наши дни, компанията се е занимава с проектиране, разработване и производство на помпи за флуиди за автомобили от най-известните европейски марки. Централата се намира в Каллетал, Германия.

С 50-годишен опит зад гърба си, компанията продължава въвеждането на съвременни технологии и материали в производството и развитието, които дават възможност за производство на продукти с високо качество, но които принадлежат към средния клас продукти на пазара. Отделно от компонентите, предназначени за пазара на резервни части, компанията доставя оборудване за поточните линии на автомобилни производители като Opel, Audi, BMW, Saab, Mercedes-Benz, Porsche, Renault, Volvo и други. На нашия онлайн магазин, винаги може да закупите автомобилните части на HEPU онлайн и ние доказваме качеството им с две години гаранция.

Автомобилни части на HEPU

  1. Водни помпи. Производственият процес е обект на строг контрол и се извършва от специалисти на всеки етап, затова компонентите за помпи копират дизайна, формата и размерите на оригинално оборудване. Осигуряват оптимален поток на охлаждащата течност и по време на бавно шофиране, и при висока скорост. Характеризират се с ефективност, екологично чисти са и устойчиви на високо налягане. Надеждността и отличното представяне на помпите на HEPU са резултат от високото качество на нейните компоненти. Ролките са изработени от металокерамика и имат отлична трайност. За производството на валове се използва закалена стомана. Тя издържа добре на аксиални и радиални натоварвания. Корпусът на компонента е направен от лят алуминий и се характеризира с трайност, устойчивост на корозия и висока степен на защита от изтичане. Точният дизайнът гарантира лесен монтаж. Уплътненията са направени от херметичните връзки на силициев карбид.
  2. Ремонтни комплекти за ангренажен ремък. Съдържат шайби, ремъци и гарнитури. Монтажа на тези комплекти осигурява надеждната работа на охладителната система за дълъг период от време.
  3. Комплекти за водна помпа. Позволяват възстановяването на помпата, без допълнителни разходи.
  4. Охладителни течности и добавки. Защитават всички компоненти на охладителната система от корозия, прегряване и котлен камък. Подобряват ефективността на топлинната проводимост.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за HEPU
HEPU: Рейтинг на производителя
7.49/10

(Оценка-253)

7.49 /10

Оценка - 253

10 (66)
9 (50)
8 (54)
7 (0)
6 (1)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +678 Предимства Недостатъци 1-
Стойност на продукта +215 -
Качество на продукта +183 -
Качество на опаковката +61 -
Производител +87 1-
Гаранция +132 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна