Авточасти YAMATO

Онлайн каталог за авточасти от YAMATO

Полската търговска марка Yamato произвежда гумени и гумено-метални елементи за окачването и кормилното управление. Продуктите на компанията отговарят на по-голямата част от превозни средства, произведени в Япония и Корея. Стоките на Yamato наброяват повече от 2 000 броя. Всички те се характеризират с високо качество и ниска цена. Полската компания Inter Cars е ексклузивен дистрибутор на компонентите на Yamato.

Авточасти на Yamato
  • маншони за кормилна щанга;
  • конектори за стабилизатор;
  • напречни предавателни кормилни пръти;
  • окачване на лоста за управление;
  • втулки за окачването на лоста за управление;
  • болтове за окачването на лоста за управление;
  • тампони на двигателя;
  • поддръжка на стабилизатори.

Високото качество на автомобилни части се гарантира от задълбочен подбор на материалите и строг контрол във всички етапи на производство. Готовите части са изследват под металографски микроскоп и се тестват в условия, които имитират условията на работа: металните компоненти се тестват за твърдост, гумените компоненти- за здравина и еластичност.

При производството на всяка резервна част се отчитат товарите, които могат да повлияят на процеса на работа, както и тънкостите на инсталация. Ето защо маншоните за кормилна щанга, конекторите за стабилизатор и болтове за изравняване се доставят със защитен калъф, изработен от здрав каучук и затягаща гайка. Тампоните за лостове на управление се доставят заедно с втулки и шарнири и са готови за монтаж. Тампоните и втулките са устойчиви на удар, а подпорите на двигателя са изработени от висококачествена гума и затова осигуряват надеждно смазване.

Купете авточастите на Yamato онлайн

Благодарение на широката гама автомобилни части, които са представени на нашия онлайн магазина, лесно може да намерите авточасти за най-често срещаните автомобили, както и за редки модели. Ние отделяме голямо внимание при избора на доставчици и затова не предлагаме автомобилни части с ниско качество, а цените за нашите продукти са най-ниски на пазара. Непрекъснато работим за подобряване на предлаганите услуги и затова всеки клиент може да разчита на бърза доставка и компетентна помощ от нашите специалисти. Пазаруването в магазина ни е изгодно и удобно.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна