loader
Моля, изчакайтеdotted

ERNST Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от ERNST

ERNST е немска компания, специализирана в производството на ауспусни системи. Продуктите на Ernst означават оригинално качество на разумна цена. Търговската марка е създадена през 1919г. В продължение на почти един век, компания Ernst е лидер на пазара за резервни части. Тя предлага иновативни технологии, които имат за цел намаляване на вредните емисии от превозните средства. Промишлените съоръжения на дружеството са концентрирани в Хаген, Германия. Заводът е сертифициран по стандарта DIN EN ISO 9001/2000.

Автомобилни части на ERNST

С търговската марка Ernst се произвеждат следните части за автомобили:

  • шумозаглушители, включително за спортни автомобили;
  • универсални катализатори;
  • заглушаващи уплътнения.

Предимства на продуктите на Ernst:

  1. Надеждност. Неизбежна част от производствения процес е контрола на качеството. Това е една от причините, продуктите на Ernst да са избор на водачи от всички краища на света.
  2. Идеална съвместимост с превозните средства от водещите автомобилни производители. Използването на компютърни и най-съвременните технологии при производството осигуряват идеална съвместимост на компонентите с модерните системи на превозните средства.
  3. Широка гама продукти. С търговската марка Ernst се произвеждат части за автомобили, които са подходящи за различни модели автомобили.
  4. Защита от корозия. Благодарение на високото качество на суровините, шумозаглушителите на Ernst са по-устойчиви на сярната киселина от изгорелите газове. Това увеличава живота им на работа.
  5. Звуков комфорт. Специалният дизайн на компонентите на Ernst намалява шума и така предлага комфорт за шофьора и пътниците.

Купете авточастите на ERNST Онлайн

Онлайн-магазинът avtochastionline24.bg предлага голямо разнообразие от компоненти на Ernst. Благодарение на удобната търсачка и лесния за употреба интерфейс, няма да имате никакви проблеми с избора на необходимата автомобилна част на нашия уебсайт. Нашите консултанти, опитни в обслужването на клиенти, няма да позволят да се объркате и ще ви помогнат да направите своята поръчка бързо. Сред безспорните предимства на работата с нас са достъпните цени и безплатна доставка. Вие не трябва да чакате дълго: ние изпращаме продукта, веднага след като поръчате. Пазаруването при нас е винаги удобно и изгодно!

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за ERNST
ERNST: Рейтинг на производителя
7.87/10

(Оценка-467)

7.87 /10

Оценка - 467

10 (102)
9 (105)
8 (103)
7 (4)
6 (1)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +1113 Предимства Недостатъци 9-
Стойност на продукта +364 -
Качество на продукта +315 2-
Качество на опаковката +86 1-
Производител +131 3-
Гаранция +217 3-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна