Авточасти INA

Онлайн каталог за авточасти от INA

Търговската компания INA предлага автомобилни части. Тя принадлежи към Schaeffler Group. С тази марка се произвеждат най-вече лагери, компоненти за двигателя и скоростната кутия.

Предистория на INA

Историята на търговската марка INA датира от 1946г., когато двамата братя Георг Шефлер и Вилхелм Шефлер основават собствена компания в Херцогенаурах. През 1949г. братята представят пред света своето изобретение - иглен лагер. От този момент, компанията е лидер в производството на лагери за редица индустрии. Нейните заводи са разположени в Източна и Западна Европа, Азия и Южна Америка. От 2003г., след сливането с FAG и LUK, компанията приема името Schaeffler Group.

От 1971г. тя е доставчик на оригинално оборудване за Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen. Днес, продуктите на INA се използват също така в някои модели на Alfa Romeo, Ford, Fiat, Seat, Volvo, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Nissan и други. Нещо повече, компанията доставя компоненти и за пазара на резервни части. На нашия сайт, може да закупите автомобилните части на INA онлайн за най-известните марки.

Автомобилни части на INA

  1. Ролки и лагери. Тази категория включва ангренажни ремъци, ролки за ремъчна предавка, лагерни кутии, въртящи лагерни елементи, техните компоненти и други части. Всички те имат висококачествени елементи за уплътнение, които пазят омаслителя вътре. Има дълъг живот на работа. Безшумни са.
  2. Компоненти за двигателя. Тази категория включва вериги и ангренажни ремъци, хидравличен повдигач, съединители за свободна скорост, хидравлични и ролкови повдигачи и други продукти. Изработени са от трайни материали, устойчиви на корозия, деформации, високи температури и агресивни химически агенти. Един от най-известните нови продукти е електрохидравличен серво клапан, разработен заедно с групата FCA. Той спомага за намаляване емисиите на отработени газове с 25% и е с по-нисък разход на гориво.
  3. Компоненти за предаване. Тази продуктова група включва ангренажни ремъци, иглени лагери, компоненти за скоростна кутия, дискове за съединител и други компоненти. Може да закупите компоненти за предавка както поотделно, така и в комплект, с помощта на които ще възстановите ефективността на предаване без допълнителни разходи. Например, популярния комплект за ремонт на скоростна кутия на INA включва уплътнения, семеринги, основни лагери, о- образни пръстени и т.н.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Горивна Система
Окачване На Колелата
Охладителна Система На Двигателя
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна