loader
Моля, изчакайтеdotted

Barum Авточасти, Гуми

Онлайн каталог за Авточасти, Гуми от Barum

Компания Barum е един от най-големите европейски производители на автомобилни гуми. Тя принадлежи към немския концерн Continental AG. Занимава се с производство на летни и зимни гуми за леки, товарни и спортни автомобили, както и за специализирани превозни средства.

Предистория на Barum

Историята на търговската марка Barum датира от 1948г., когато в Злин, Чехия, се обединяват три фирми производители на гуми- Bata, Rubena и Mitas. Първите букви на имената им формират новата марка с името Barum. Официално тя принадлежи на компанията Бата. През 1972г. завършват изграждането на нов завод в Отроковице, който работи и до днес.

Днес, търговската марка Barum принадлежи към компанията Barum Continental SPOL, част от Continental Group. Заводите й се намират из цяла Европа - в Румъния, Франция, Португалия, Германия и други страни. Почти една трета от продуктите на Barum са оригинални компоненти. Компанията е специализирана в производството на гуми за повечето известни марки. Затова всеки собственик на автомобил с марката BMW, Škoda, Volkswagen, Hyundai, Audi, Iveco, Renault, Fiat и други може да закупи гумите на Barum онлайн.

Автомобилни гуми на Barum

 1. Летни гуми. Тази категория включва следните серии автомобилни гуми:
  • Bravuris 2. Първите гуми, произведени с тази марка, с асиметрична шарка на протектора. Изработени са от висококачествена гума със силициеви съединения. Подсилената структура на браздата предпазва гумата от деформации и осигурява сигурно сцепление с пътната настилка при всякакви метеорологични условия.
  • Bravuris 3HM. Предназначени са за тези, които предпочитат спортното шофиране. Характеризират се с висока устойчивост на износване. Асиметричната шарка на протектора осигурява отлична маневреност и управляемост на пътища с много завои. Добрата стабилност се постига благодарение на три надлъжни релефа със странични канали, които подобряват дисперсията на водата при контакт със земята.
  • Brillantis 2. Основните им предимства са ниската цена и отлични характеристики. Те имат асиметрична шарка на протектора. Вътрешната страна на гумата отговаря за мокър път,а външната страна- за сух път. Съединението от каучук съдържа силициеви частици, които осигуряват висока гъвкавост и дълъг експлоатационен живот.
  • Bravuris 4x4. Произведени са специално за микробуси и офроуд превозни средства. Предназначени са за тежки климатични условия. Изработени са от материали, които са устойчиви на температурни промени. Снабдени са със сензор за износване TWI, който представлява линия на протектора. Тази серия гуми имат отлични характеристики както при шофиране по черни пътища, така и в населени места.
  • Vanis 2. Имат симетричен дизайн на протектора. Затворените раменни канали гарантират безшумна употреба. Широките раменни зони осигуряват добро сцепление на пътя и безопасна работа. Подсилената защита на страничната стена удължава живота на работа.
 2. Зимни гуми.
  • Polaris 3. Благодарение на широките раменни зони и допълнителни канали се постига отлично сцепление с влажната пътна настилка. Специалната форма на надлъжните канали увеличават спирачната ефективност при заснежени пътища.
  • SnoVanis 2. Осигуряват гладко и безшумно шофиране, намаляват разхода на гориво. Предназначени са за микробуси, миниванове и леки търговски превозни средства.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за Barum
Barum: Рейтинг на производителя
7.62/10

(Оценка-573)

7.62 /10

Оценка - 573

10 (180)
9 (166)
8 (172)
7 (20)
6 (1)
5 (3)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +1952 Предимства Недостатъци 78-
Стойност на продукта +553 13-
Качество на продукта +491 13-
Качество на опаковката +225 13-
Производител +289 22-
Гаранция +394 17-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна