Авточасти MEAT & DORIA

Онлайн каталог за авточасти от MEAT & DORIA

Мeat & Doria е добре известен италиански производител на автомобилни части. Каталогът на компанията за автомобилни резервни части включва повече от 10 000 артикула за сервизно обслужване на превозни средства. Компонентите на Мeat & Doria са подходящи за повечето коли, произведени в Европа, Америка и Азия.

Историята на компания Меat & Doria

Историята на тази марка датира от 1945г., когато в Италия е създадена компания M.E.A.T. Основател е A.Лоренци, който решава да създаде компания, занимаваща се с продажба на авточасти. Първоначално, доставя елементи за електрически системи, а след това произвежда собствени продукти за автомобили, части за карбуратори.

През 1985г. компанията се слива с италианския производител на филтри, Doria. От тогава, компанията е специализирана в производството на електронно оборудване, системи за впръскване и резервни части за карбуратори, както и в производството на всички видове филтри. Фабриката и централния склад на компанията се намират в Торино, Италия.

Всички компоненти на марката отговарят на общоприетите стандарти на европейско ниво и се отличават с ниска цена. В каталога може да намерите не само продукти за превозни средства, произведени през последните години, но и авточасти за стари модели коли, например ремонтни комплекти за карбуратори от производители, които се намират трудно. Винаги може да закупите автомобилните части на Meat & Doria онлайн на нашия сайт.

Автомобилни части на Мeat & Doria

  • филтри;
  • бобини и модули за запалване;
  • горивни помпи;
  • елементи за впръскване на горивната система;
  • вакуумни помпи;
  • ABS сензори;
  • сензори за кислород и каталитични конвертори;
  • сензори;
  • термостати.

Всички части са произведени от висококачествени суровини и се тестват на много нива, за да се провери съответствието им с оригиналното оборудване. Горивните помпи често се доставят в комплекти с груби мрежести филтри и изолационни елементи, които правят инсталацията по-лесна и предпазват всички елементи на системата от износване.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Скоростна Кутия
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна