loader
Моля, изчакайтеdotted

LRT Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от LRT

С търговска марка LRT, немската компания LRT Automotive GmbH произвежда компоненти за ауспусни системи за пазара на резервни части. На първо място, компанията е основана през 1998г. и се занимава с разпределението на катализатори, направени в САЩ. През 1999г. управлението на LRT открива производствен център за катализатори във Валдорф, Германия. Компанията непрекъснато работи за подобряване на своите продукти и така резервните части на LRT са със същото качество като оригиналните.

Автомобилни части на LRT

 1. Катализатори. Изработени са от трайни и висококачествени материали- неръждаема стомана и керамика. Покритието е от благородни метали като платина, родий и паладий. Всички катализатори на LRT имат сертификата Der Blaue Engel, най-старият документ в Европа, който доказва безопасността на продуктите към околната среда.
 2. Изпускателни колектори.
  • Отлети. Устойчиви на температурни промени, деформация и корозия. Характеризират се с високо качество, дълъг живот на работа и достъпна цена.
  • Цилиндрични. Имат лек и компактен дизайн. Увеличават производителността на катализаторите, подобряват вентилацията на цилиндровия двигател. Подпомагат бързата реакция на катализаторите при запалването на студения двигател.
 3. Допълнителни елементи:
  • Шлангове и накрайници. За тяхното производство се използват издръжливи и гъвкави материали, които са устойчиви на агресивната околна среда. Заглушават вибрациите на двигателя и осигуряват безшумна система за изхвърлянето на отработените газове.
  • Крепежни елементи. С марката LRT се произвежда широка гама гарнитури, предназначени за монтаж на катализатори и изпускателни колектори. Осигуряват сигурно закрепване на компонентите на ауспусната уредба, дори и при екстремно високи температури.
  • Сензори за кислород. Характеризират се с точност и устойчивост на износване.

Купете автомобилните части на LRT онлайн

На нашия онлайн магазин предлагаме голямо разнообразие на компонентите на LRT и други марки. Пазаруването при нас е изгодно, защото предлагаме на всеки клиент:

 1. Бърза доставка. Така ще може да поправите бързо колата си.
 2. Гаранция. Качеството на авточастите влияе на работата на всички системи на превозното средство. Гарантираме, че продаваме само надеждни автомобилни части  и затова даваме двугодишна гаранция.
 3. Разумни цени. Не е необходимо да купувате скъпо оригинално оборудване за ремонта на вашата колата. Тук ще намерите богата гама от висококачествени неоригинални резервни части на изгодни цени.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за LRT
LRT: Рейтинг на производителя
7.52/10

(Оценка-74)

7.52 /10

Оценка - 74

10 (29)
9 (20)
8 (17)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +298 Предимства Недостатъци 1-
Стойност на продукта +94 -
Качество на продукта +78 -
Качество на опаковката +30 -
Производител +38 1-
Гаранция +58 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна