loader
Моля, изчакайтеdotted

VEMO Авточасти, Автохимия, Инструменти

Онлайн каталог за Авточасти, Автохимия, Инструменти от VEMO

Търговската марка VEMO предлага автомобилни части. Тя принадлежи към компания VIEROL Aktiengesellschaft, която участва в пакетиране и дистрибуция на широка гама автомобилни части за търговците на едро. Търговската марка VEMO предлага на своите клиенти електроника за автомобили, различни датчици, сензори и други компоненти.

История на VEMO

Историята на търговската марка VEMO датира от 1977г., когато е създадена компания VIEROL AG в Германия. Първо, компанията произвежда автомобилни части в малки обеми. По-късно, променя своята специализация като фокусира вниманието си върху обществени поръчки и пакетиране на автомобилни части от други производители. Днес, офисите й са разположени не само в Европа, но и в САЩ, Китай и Сингапур. През 2000г. компанията приема името VIEROL Aktiengesellschaft.

Компанията създава търговската марка VEMO през 1998г. В каталога й има повече от 9 000 позиции, които се предлагат в 125 страни по света. Перфектните технически характеристики и високата надеждност на автомобилните части на VEMO са наградени с марка за качество Q +, която се дава на германски производители на оригинално оборудване. Ако решите да закупите авточастите на VEMO онлайн, ще получите автомобилни части, които имат същото отлично качество като оригиналните, но са с много по-атрактивни цени.

Автомобилни части на VEMO

  1. Детектори и сензори. Категорията включва разходомери, детектори за позициите на вала, температура на въздуха, масло, охлаждаща течност, датчици за налягане в гумите и други продукти. Всички автомобилни части се характеризират с трайност и високо качество на запояване на микрочиповете. Благодарение на универсалните конектори, детекторите са подходящи за монтаж на автомобили от различни марки. Автомобилните части са опаковани с филм за антистатична защита, който осигурява безопасността на електрическата част при транспортирането й.
  2. Електроника. Категорията включва алтернатори, стартери, релета и регулатори на напрежение. За производството им се използват съвременни материали, които издържат на големи натоварвания. Обшивките на алтернатори и стартери се характеризират с висока степен на защита от корозия. Те са подходящи за монтаж на превозните средства на Audi, Volkswagen, Seat, Ford, Skoda и др.
  3. Прекъсвачи и превключватели. Към тази категория спадат превключвателите на кормилната колона, контактния ключ, включвателя на стоповете, регулатора на парното и други детайли.
  4. Енергосистема и елементи за системата за запалване. Продуктовият каталог разполага с около 300 запалителни бобини за автомобили от различни марки. Освен това на клиентите се предлага богат асортимент от бензинови помпи, капачки за разпределителя на запалването (делкото), запалителни и подгревни свещи.
  5. Климатизация и части за охладителната система. Категорията включва вентилатори, кондензатори, електродвигатели, вискозни съединители, филтри и изсушители, ремъчни шайби и други резервни части за автомобили. Те са прочути с високо качество на достъпни цени и затова са популярни както сред собствениците на автомобили в Европа, така и извън него.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Кормилна система
Окачване на колелата
Пружинно окачване
Филтри
Мнения и отзиви за VEMO
VEMO: Рейтинг на производителя
7.76/10

(Оценка-2604)

7.76 /10

Оценка - 2604

10 (710)
9 (728)
8 (677)
7 (178)
6 (27)
5 (9)
4 (2)
3 (0)
2 (1)
1 (0)
Оценка на параметрите +9448 Предимства Недостатъци 460-
Стойност на продукта +2623 57-
Качество на продукта +2313 83-
Качество на опаковката +1211 80-
Производител +1438 133-
Гаранция +1863 107-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна