Авточасти RUVILLE

Онлайн каталог за авточасти от RUVILLE

Немската компания Ruville (или пълното- Egon von Ruville GmbH) предлага автомобилни резервни части. От края на 2001г. Ruville се присъедини към концерна INA Schaeffler. Винаги може да закупите онлайн автомобилните части на Ruvillе в нашия магазин Avtochastionline24.bg

Историята на компанията Ruville

Търговската марка Ruville е основана от Егон фон Рувил през 1922г. в Хамбург. През първите години на своята работа, компанията произвежда неоригинални части за двигатели и придобива авторитет на такъв производител. По-късно, компанията разширява дейността си и днес, продава автомобилни резервни части за такива производители като SKF, KOYO, TIMKEN, SNR, INA и т.н.

Днес, Ruville специализира в производството на резервни части за електроцентрали, движима и недвижима автомобилна техника. Компанията упражнява дейността си в над 100 страни и контролира 90% от световния пазар за резервни части. Търговската марка Ruville изпраща резервни части на всички популярни модели автомобили от европейски и азиатски производители.

Автомобилни части на Ruville

Компанията Ruville предлага на автомобилистите следните категории продукти:

 1. Части за двигател. Те осигуряват безаварийна работа на всички елементи на централата. Включва:
  • компоненти за системата за разпределение на природен газ;
  • компоненти за предавка на спомагателен механизъм;
  • водни помпи за охлаждане на системата на двигателя.
 2. Части за шаси. Те гарантират проходимостта на автомобила, предават точните движения от волана към предавките на кормилната уредба. Категорията е със следните продукти:
  • части за кормилен механизъм;
  • монтажни части за главината на колелото;
  • пружини за шаси;
  • компоненти за скоростна кутия.

С марката Ruville се предлагат както единични части за автомобили, така и пълни комплекти за ремонт. Днес, продуктовата гама на компанията включва около 25 000 артикула, 5000 от които са части за двигателя. Всички резервни части на Ruville са сертифицирани по стандарта DIN EN ISO 9001, който гарантира тяхната надеждност. Качеството на готовите продукти старателно се проверява не само от изследователските лаборатории на компанията, но и от независими изследователски организации, по-специално от Аахенския университет RWTH и обществената класификация Germanischer Lloyd.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Маркучи / Тръби
Охладителна Система На Двигателя
Скоростна Кутия
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна