Авточасти AIRTEX

Онлайн каталог за авточасти от AIRTEX

Airtex е един от големите световни производители на водни и горивни помпи за всички модели автомобили. Част е от групата UCI. Продуктите на компанията са известни по цял свят. В каталозите на компанията за Европа са представени повече от 1000 вида водни помни и над 700 вида горивни помпи.

Предистория на Airtex

Историята на запазената марка започва от 1935г., когато във Феърфийлд, Илинойс, Бенджамин Дж. Франкел, заедно с партньорите си, основава компания, изработваща части за автомобили на Ford и Chevrolet. Компанията се развива бързо, и след първите години на своето съществуване, предприемачите успяват да отворят три фабрики и стартират масовото производство на водни помпи. Благодарение на доброто управление, бизнесът не банкрутира през Втората световна война и продължава да процъфтява и до сега.

Днес, компанията има четири подразделения: Airtex Products, S.A. (Испания), SC Industries Inc. (САЩ), Airtex Products (САЩ) и TMM (Мексико). Техните заводи се намират в САЩ, Мексико, Канада, Китай, Испания и Великобритания. В индустриалните съоръжения на компанията се произвеждат няколко милиона водни и горивни помпи годишно. Частите на Airtex се използват като оригинална екипировка за водещи автомобилни производители като Daimler AG, Ford Motor Сompany, General Motors, Tata Motors и други. Продуктите на компанията могат да бъдат намерени и на пазара за резерни части и принадлежат към средния клас продукти. Така че, ако решите да закупите автомобилни части на Airtex онлайн,ще се сдобиете с висококачествени артикули на добра цена.

Автомобилни части Airtex

 1. Водни помпи. Изработени са от висококачествени материали и са тествани за качество. Издържат на високо налягане и корозия. Осигуряват оптимален охладителен поток. Притежават висока ефективност.
 2. Горивни помпи. В каталога на Airtex са представени както електрически, така и механични горивни помпи. Често те са придружени с необходимите им инсталационни елементи- кръгли уплътнения, клеми, кабели и гофриран маркуч.
 3. Комплекти амбреажни ремъци. Предложенията на Airtex включват 190 вида такива артикули. Комплектите могат да включват следните елементи:
  • Водна помпа;
  • Устройствo за натягане на ремък;
  • Ангренажен ремък;
  • Обтяжна ролка.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна