loader
Моля, изчакайтеdotted

AIRTEX Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от AIRTEX

Airtex е един от големите световни производители на водни и горивни помпи за всички модели автомобили. Част е от групата UCI. Продуктите на компанията са известни по цял свят. В каталозите на компанията за Европа са представени повече от 1000 вида водни помни и над 700 вида горивни помпи.

Предистория на Airtex

Историята на запазената марка започва от 1935г., когато във Феърфийлд, Илинойс, Бенджамин Дж. Франкел, заедно с партньорите си, основава компания, изработваща части за автомобили на Ford и Chevrolet. Компанията се развива бързо, и след първите години на своето съществуване, предприемачите успяват да отворят три фабрики и стартират масовото производство на водни помпи. Благодарение на доброто управление, бизнесът не банкрутира през Втората световна война и продължава да процъфтява и до сега.

Днес, компанията има четири подразделения: Airtex Products, S.A. (Испания), SC Industries Inc. (САЩ), Airtex Products (САЩ) и TMM (Мексико). Техните заводи се намират в САЩ, Мексико, Канада, Китай, Испания и Великобритания. В индустриалните съоръжения на компанията се произвеждат няколко милиона водни и горивни помпи годишно. Частите на Airtex се използват като оригинална екипировка за водещи автомобилни производители като Daimler AG, Ford Motor Сompany, General Motors, Tata Motors и други. Продуктите на компанията могат да бъдат намерени и на пазара за резерни части и принадлежат към средния клас продукти. Така че, ако решите да закупите автомобилни части на Airtex онлайн,ще се сдобиете с висококачествени артикули на добра цена.

Автомобилни части Airtex

 1. Водни помпи. Изработени са от висококачествени материали и са тествани за качество. Издържат на високо налягане и корозия. Осигуряват оптимален охладителен поток. Притежават висока ефективност.
 2. Горивни помпи. В каталога на Airtex са представени както електрически, така и механични горивни помпи. Често те са придружени с необходимите им инсталационни елементи- кръгли уплътнения, клеми, кабели и гофриран маркуч.
 3. Комплекти амбреажни ремъци. Предложенията на Airtex включват 190 вида такива артикули. Комплектите могат да включват следните елементи:
  • Водна помпа;
  • Устройствo за натягане на ремък;
  • Ангренажен ремък;
  • Обтяжна ролка.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Горивна система AIRTEX
Охладителна система на двигателя AIRTEX
Мнения и отзиви за AIRTEX
AIRTEX: Рейтинг на производителя
7.64/10

(Оценка-972)

7.64 /10

Оценка - 972

10 (274)
9 (305)
8 (292)
7 (45)
6 (8)
5 (5)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +3558 Предимства Недостатъци 95-
Стойност на продукта +1026 7-
Качество на продукта +897 12-
Качество на опаковката +408 19-
Производител +520 36-
Гаранция +707 21-
Отзиви на купувачи
10/10
AIRTEX Водна помпа 1447 Мнения
2016-11-18
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна