loader
Моля, изчакайтеdotted

MAHLE ORIGINAL Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от MAHLE ORIGINAL

Немската търговска марка MAHLE Original представя широка гама компоненти за двигатели, филтри и други части за автомобили. Тя принадлежи към компанията MAHLE GmbH - голям доставчик на автомобилни части от групата на цилиндрите и буталата при двигатели с вътрешно горене.

История на компания MAHLE Original

Историята на MAHLE Original започва през 1920г., когато немският инженер Херман Mаале започва работа в магазин за авточасти, управляван от Хелмут Хирд - добре известен пилот и изобретател, проектирал първия двутактов двигател. Две години по-късно братът на Херман, Ернст Маале става ръководител на техническия отдел. През 1938г. братята официално стават партньори и компанията получава днешото си име и лого.

Инженерите на MAHLE имат множество постижения, сред които изобретението на алуминиеви бутала, развитието на първите въздушни филтри и други нововъведения. Днес, компанията е собственик на над 170 фабрики и 30 изследователски центрове, където работят повече от 76 000 души. Главният офис се намира в Щутгарт, Германия.

Автомобилните части, които са произведени от MAHLE GmbH, се използват като оригинално оборудване за превозни средства от марки като Ford, Opel, Chevrolet, Volkswagen, Porsche, Ferrari, Saab, Audi, Alfa Romeo, BMW, Mitsubishi, Skoda, Land Rover, Suzuki, Mercedes -Benz и са широко разпространени на пазара за резервни части. Ето защо всеки, който посети нашия магазина, ще може да закупи авточастите на MAHLE Original онлайн.

Автомобилни части на MAHLE Original

 1. Турбокомпресори. Издържат на екстремни натоварвания - до 300 000 оборота в минута, работят при температура на изгорелите газове над 1000°С. Те се доставят с вакуумни регулатори, които коригират налягането на потока изгорели газове. Частите са произведени от трайни и устойчиви на температури суровини. Структурата на колелото насърчава намаляването на шума по време на работа на компресора. Специалната повърхност предпазва турбокомпресора от механична повреда.
 2. Филтри.
  • Въздушни филтри. Те впримчат до 99.98% частици сажди, прах и продукти от износването на гумите с размер до 3 микрометра. За да се предпази от въздействието на влага и химични елементи, филтърната хартия се обработва със специална синтетична смола.
  • Горивни филтри. Те осигуряват постоянен поток на гориво. Филтриращите елементи са изработени от висококачествена целулоза и ефективно пречистват горивото и отстраняват чужди тела и влага.
  • Маслени филтри. Специалната прахова повърхност предпазва тялото на автомобилната част от корозия. Наличието на пружина в структурата на тялото осигурява точното поставяне в касетата при замяната му. Вътрешната обвивка предотвратява изместването и деформацията на филтриращия елемент.
  • Въздушни филтри за купе. Те са произведени от екологично чисти суровини - полиетерна пяна или полиетерен нетъкан текстил. В зависимост от вида си, издържат максимална температура между 90 и 100°С. Те могат да се подложат на вторична преработка.
  • Улавящи влагата контакти. Ефективно абсорбират влагата и защитават елементите на пневматичните системи от корозия.
 3. Елементи за двигателя.
  • Бутала. Те са прочути с улекотеното тегло и здравина. Могат да работят под натиск на над 200 бара.
  • Клапани. Те се произвеждат от силни и термично устойчиви суровини с добавен никел и азот. За работа при високи натоварвания, фирмата предлага кухи клапани, запълнени с натрий, който значително снижава температурата на главата на клапана.
  • Бутални пръстени. Те издържат температура над 2000°С и налягане повече от 200 бара. Имат микроскопични пори, които поемат маслото от повърхността на пръстените и осигуряват висококачествено смазване на контактните повърхности.
  • Цилиндрови втулки. Трябва да се отбележи тяхната устойчивост при колебания на температурата и налягането. Те се доставят с твърдо запечатване.
  • Втулкови лагери. Пръскането с йонна-плазма увеличава устойчивостта от износване и механични повреди на автомобилните части.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Електрическа система MAHLE ORIGINAL
Маркучи / тръби MAHLE ORIGINAL
Пружинно окачване MAHLE ORIGINAL
Сензори MAHLE ORIGINAL
Мнения и отзиви за MAHLE ORIGINAL
MAHLE ORIGINAL: Рейтинг на производителя
7.84/10

(Оценка-8406)

7.84 /10

Оценка - 8406

10 (2331)
9 (2371)
8 (2385)
7 (632)
6 (94)
5 (67)
4 (9)
3 (6)
2 (5)
1 (5)
Оценка на параметрите +27308 Предимства Недостатъци 1987-
Стойност на продукта +7390 326-
Качество на продукта +6519 368-
Качество на опаковката +3662 338-
Производител +4293 522-
Гаранция +5444 433-
Отзиви на купувачи
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна