loader
Моля, изчакайтеdotted

Magnum Technology Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от Magnum Technology

Търговската марка за автомобилни части Magnum Technology е част от полската компания Inter Cars SA, която доставя амортисьори, пружини, компоненти на системата за хидравлично окачване и др. Автомобилните резервни части на Magnum Technology се доставят на пазара за резервни части и са подходящи за повечето европейски, американски и азиатски автомобили. Качеството им е толкова добро, колкото и на оригиналното оборудване.

Автомобилни части на Magnum Technology

 1. Пружини за окачване. Те са произведени от висококачествени суровини със съвременни технологии на навиване. Перфектно абсорбират вибрациите на тялото при офроуд шофиране. Осигуряват стабилно сцепление и постоянен контакт на колелата с пътя. Каталогът на компанията има няколко вида окачване:
  • Цилиндрични;
  • Конусовиден тип ;
  • Мини-блокове.
 2. Амортисьори. Те осигуряват комфортно шофиране и висока степен на способността за поддържане на пътя. Демонстрират отлични характеристики при аварийно спиране. На всеки етап от производството, автомобилните части се тестват, изпитват се свойствата на затихване на амортисьорите след високочестотни циклични натоварвания, както и устойчивостта им на въздействието на агресивни химически агенти и екстремни температури (до 900oC) и напукване. Като цяло, над 1000 разновидности от тези компоненти са представени с търговската марка Magnum Technology. Дружеството предлага за продажба следните видове амортисьори:
  • на маслена основа;
  • на газова основа.
 3. Компоненти за пневматично окачване. Всички части са известни с високото си качество и са подходящи за всички видове превозни средства, които използват тази система за омекотяване и по-специално от корпоративната група PSA Peugeot Citroen. Категорията включва:
  • Сфери;
  • Регулатори на налягането.
 4. Монтажни елементи. Включват:
  • Горни опори
  • отбойници за амортисьори;
  • лагери.

Купете автомобилните части на Magnum Technology онлайн

Купете резервните автомобилни части на Magnum Technology на изгодна цена на нашия онлайн магазин. Вие със сигурност ще оцените нашите предимства, ако следните неща са важни за вас:

 1. Време и пари. Ние предлагаме индивидуални отстъпки за всеки клиент и винаги доставяме покупката навреме. Лесната за употреба търсачка на нашия уеб сайт ви позволява да намерите необходимата автомобилна част бързо и лесно.
 2. Качество на автомобилните части. Надеждността на частите на колата е един от най-важните критерии и затова старателно формираме продуктовата си гама и сами избираме доставчиците, с които работим. Ето защо няма авточасти с дефекти или с ниско качество в интернет магазина.
 3. Квалифицирана помощ от нашите консултанти. Нашите специалисти знаят всички тънкости за изграждането и функционирането на автомобилните възли и агрегати и ще ви помогнат да изберете необходимата част за колата, като се вземат предвид всички технически характеристики на автомобила и условията на движение. Ако в каталога на Magnum Technology не може да намерите нужната част, ще ви препоръчаме друг добре познат производител.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за Magnum Technology
Magnum Technology: Рейтинг на производителя
7.84/10

(Оценка-3024)

7.84 /10

Оценка - 3024

10 (802)
9 (841)
8 (822)
7 (131)
6 (13)
5 (15)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +11250 Предимства Недостатъци 348-
Стойност на продукта +3124 21-
Качество на продукта +2749 46-
Качество на опаковката +1420 70-
Производител +1695 128-
Гаранция +2262 83-
Отзиви на купувачи
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна