Авточасти OSRAM

Онлайн каталог за авточасти от OSRAM

Немската компания Osram е един от водещите производители на осветителни модули в света. Търговската марка е символ на високо качество и надеждност за своите продукти. Осветителните технологии на Osram принадлежат към висок клас.

Историята на компания Osram

Търговската марка е създадена през 1906г. за производството и продажбата на лампи изобщо. Тринадесет години по-късно, в резултат на сливането на три немски производители за осветление: AEG, Deutsche Gasglühlicht AG и Siemens & Halske AG,в Берлин е създадена новата компания Osram. Тя се превръща в основен доставчик на лампи в Германия.

През 1937г. компанията Osram започва да произвежда флуоресцентни лампи, като едновременно печели златен медал на международното изложение в Париж същата година. През 1978г. компанията става дъщерно предприятие на Siemens.

През 1998г. Osram купува компанията за осветителни тела ECE Industries India Ltd. През 2009г. TRAXON Technologies е купена, а две години по-късно дружеството прибавя и Siteco. Тези придобивки позволяват на компанията да разшири своята продуктова гама и укрепи позициите си на пазара. През 2013г. компанията се оттегля от Siemens, а година по-късно, доходът на компанията възлиза на 5,1 билиона долара.

Компанията Osram притежава 48 дъщерни фирми в 17 различни страни по целия свят. Тя произвежда оригинално и неоригинално оборудване.

На нашия уебсайт може да закупите авточастите на Osram онлайн.

Автомобилни части от Osram

Osram произвежда четири категории автомобилно осветление:

  • Осветителни тела с подобрена ефективност. Osram гарантира за надеждността и качеството на продуктите, както и за подобряването на ефективността им, в сравнение с други осветителни марки. Категорията включва ксенонови и халогени лампи за фарове и LED лампи за фарове за мъгла.
  • Дизайнерски лампи. Тази категория включва LED, халогенни и ксенонови лампи за външно осветление, както и продукти за интериорно LED осветление. Дизайнерът на осветление на компанията Osram прави колата ви уникална с широката гама цветове, които имат тези осветителни модули.
  • Оригинални лампи. С търговската марка Osram се произвеждат ксенонови и халогени оригинални лампи за повечето марки автомобили. Категорията включва фарове, интериорни лампи и лампи на производителя.
  • Осветителни тела с технологията Ultra Life. Osram гарантира, че трайността на тези осветителни модули е три пъти повече в сравнение с обикновените лампи. Технологията Ultra Life се използва за производството на фарове и габаритни светлини.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна