Авточасти DENSO

Онлайн каталог за авточасти от DENSO

Denso е известна японска марка за автомобилни части. Denso става популярна благодарение на висококачествените запалителни свещи.

Предистория на Denso

Компанията Toyota Motor, която претърпява икономически проблеми в края на 40те години взема решение да изключи фабриката за електронно оборудване от своята група. По този начин, през 1949г. е основана компания Denso, но по това време тя се нарича Nippondenso. Младата компания се фокусира върху производството на стартери, генератори за променлив ток и радиатори.

Компания Bosch имат значително влияние върху развитието й. През 1953г. немската компания дава техническа подкрепа на Denso, доставяйки нейни собствени разработки. От 1972г. японската компания се разгръща за продажба на международно ниво като отваряне на своя завод в Тайланд. От края на 1980г. Denso сътрудничи с Chrysler. Днес, нейните продукти се продават на пазара за резервни части в САЩ.

Компания Denso притежава голям брой нововъведения. Така например, през 1974г. техниците на японската компания изобретили първия тип свещи с платинен електрод с диаметър 1,1мм. През 1991г. Denso прави първите керамични подгряващи свещи и през 1999г. създаде инжектори с 12 дупки за горивото.

Днес, Denso доставя компоненти на известни производители на автомобили. Компанията предлага също и резервни части. Продуктовата гама на Denso включва нисък и висок клас пазарни стоки. Може да закупите авточастите на Denso онлайн на нашия сайт.

Автомобилни части Denso

Днес каталога на Denso включва следните продукти:

  • системи за управление на двигателя;
  • охладителни и климатични системи;
  • стартери и генератори;
  • компоненти за горивната система на дизеловия двигател;
  • филтри;
  • чистачки.

Освен тях следва да се отбележат и запалителните свещи, разработени от тази японска компания. Denso доставя стандартни запалителни свещи, свещи от платина, от иридий и свещите TT. Запалителните свещи ТТ (Twin Tip), патентовани от компанията Denso, имат централен и странични електроди с диаметър по-малък от 1.5 мм. Те са толкова добри, колкото високия клас свещи, но струват по-малко. Това може да се обясни с факта, че свещите TT не съдържат благородни метали.

Една от най-новите разработки на компанията са запалителните свещи CoGeneration Spark Plugs- свещи от иридий за превозни средства с газови уредби.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Електрическа Система
Почистване На Стъкла
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна