loader
Моля, изчакайтеdotted

BOSS FILTERS Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от BOSS FILTERS

BOSS FILTERS е търговска марка, с която се предлагат различни филтри за товарни автомобили. Тя е регистрирана през 2013г. и принадлежи към компанията Inter Cars, голям европейска дистрибутор на автомобилни части. Повечето компоненти, представени с марката BOSS FILTERS, са направени в Европа и са нисък клас продукти.

Автомобилни части на BOSS FILTERS

В каталога на BOSS FILTERS могат да се намерят следните видове филтри:

  1. . Въздушни филтри. Почистват входящия въздух в двигателя от прах и замърсители. Всички компоненти са обект на изследване на много нива и отговарят на европейските стандарти за качество.
  2. Маслени филтри. Предотвратяват износването на елементите на двигателя, отличават се с ниско съпротивление на масления поток. Имат дълъг живот на работа.
  3. Горивни филтри. Премахват ефективно влага и замърсители, гарантират оптималното подаване на гориво за двигателя. Изработени са от висококачествени материали, устойчиви на агресивни химикали.
  4. Филтри за купе. Спират частици прах и мръсотия, изчистват въздуха от вредни замърсители. В производството им се използват само най-модерни съоръжения и така всички компоненти са с високо качество и осигуряват високо ниво на филтриране на въздуха в купето.
  5. За автоматична скоростна кутия. При производството на тези компоненти се прилагат всички съвременни технологии и иновации. Основното предимство на тези филтри е тяхната висока ефективност, поради което драстично се подобрява живота на работа на компонентите за предавка и времето между планираните смени на маслото.
  6. За охлаждащи течности. Предотвратяват образуването на седимент, подобряват производителността на охладителните системи. Техните гарнитури и размери напълно съответстват на оригиналното оборудване.

Купете автомобилните части на  BOSS FILTERS онлайн

Всеобхватният асортимент на авточастите на BOSS FILTER е представен на нашия онлайн магазин. Пазаруването при нас ви осигурява не само закупуване на висококачествени компоненти, но също така ви дава възможност да спестите време и пари. За всички компоненти предоставяме две години гаранция. Освен това, винаги предлагаме промоции и отстъпки. Нашите специалисти работят бързо и добре, затова може лесно да изберете компонента, който отговаря най-добре на вашия автомобил и да го получите възможно най-скоро.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за BOSS FILTERS
BOSS FILTERS: Рейтинг на производителя
7.14/10

(Оценка-48)

7.14 /10

Оценка - 48

10 (6)
9 (4)
8 (4)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +67 Предимства Недостатъци 0-
Стойност на продукта +19 -
Качество на продукта +19 -
Качество на опаковката +6 -
Производител +8 -
Гаранция +15 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна