loader
Моля, изчакайтеdotted

FACET Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от FACET

Италианската компания Facet е производител на автомобилни части. Тя е специализирана в производството на компоненти за двигателя, елементи за системата за запалване и различни сензори. Продуктите на Facet отговарят на всички европейски, японски и корейски марки.

Предистория на Facet

Компанията F. А. C. E. Т. (Fabbrica Apparecchi Contatti ELETTRICI Torino) е създадена през 1946г. в Торино. За основател се смята Франческо Адриано. В началото, компанията се занимава с производството на волфрамови контакти за телекомуникационната индустрия, а по-късно влиза в автомобилната индустрия. През 1961г. е издаден първият каталог на Facet и съдържа различни технически чертежи и друга полезна информация за произведените части. До края на десетилетието, компанията излиза на международния пазар, а през 1980г. започва да изнася своите продукти и в САЩ. Днес, над 80% от всички продукти се изнасят. Главните офис и промишлени съоръжения на компанията се намират в Леуманн, недалеч от Торино.

Компанията произвежда както оригинални авточасти, например, за автомобили на Fiat, Alfa Romeo и Iveco, така и компоненти за пазара на резервни части. Те се предлагат в над 100 държави по света. Компанията постоянно развива своята търговска мрежа и нейните продукти са широко разпространени в магазини и сервизи, както и онлайн. Ето защо, всеки собственик на автомобил в Европа и САЩ има възможност да закупи автомобилните части.

Автомобилни части на Facet

  1. Сензори за система за управление на двигателя. В каталога на компанията може да намерите над 1300 позиции различни сензори, които контролират налягането на маслото, температурата на охлаждащата течност, позицията на газта, скоростта на колелата и други характеристики. Подобряват работата на двигателя и намаляват вредните емисии, с по-нисък разход на гориво.
  2. Компоненти за системите за запалване. Тази категория включва близо 1300 позиции. Всеки компонент се подлага на тест: първо, с помощта на специална машина за изпитване, която имитира реални условия на работа и след това, в лаборатория. Някои елементи са изработени от благородни метали, които осигуряват оптимален момент на запалване.
  3. Компоненти за охладителна система. Към тази категория се отнасят термостати, термични ключове, сензори и уплътнения – общо над 1300 артикула. Изработени са от трайни материали, устойчиви на температурни промени и високо налягане. За да се свържат пластмасовите елементи, например корпуса, те използват ултразвукова технология за заваряване, която осигурява висока издръжливост на тази част.
  4. Релета и прекъсвачи. Тази категория включва над 500 вида компоненти, които се използват в различни системи и единици: от единици за управление на двигателя до превключватели за спирачните светлини.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Гарнитури / семеринги FACET
Скоростна кутия FACET
Мнения и отзиви за FACET
FACET: Рейтинг на производителя
7.73/10

(Оценка-1370)

7.73 /10

Оценка - 1370

10 (406)
9 (445)
8 (422)
7 (64)
6 (10)
5 (5)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +5229 Предимства Недостатъци 129-
Стойност на продукта +1524 12-
Качество на продукта +1330 12-
Качество на опаковката +593 28-
Производител +735 50-
Гаранция +1047 27-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна