loader
Моля, изчакайтеdotted

METZGER Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от METZGER

Търговската марка Metzger е известена с производство на авточасти. Тя принадлежи към немската компания Werner Metzger GmbH, която е много популярна както в Европа, така и в други части на света.

Тази марка е символ на високо качество и надеждност. Компанията Werner Metzger GmbH е създадена през 1980г. и за няколко десетилетия успява да спечели признание в цял свят.Автомобилните части на Metzger са подходящи за две широко разпространени автомобилни марки и висок клас модели като Maybach, Lamborghini, Lotus, Porsche, Ferrari и Maserati.

Автомобилни части на Metzger

Каталогът на Metzger включва над 20 000 позиции. С тази марка се продават следните компоненти:

  1. Подгряващи свещи. Представени са в цялостен асортимент. Подгряващите свещи на Metzger пасват на 96% от всички дизелови автомобили.
  2. Компоненти за охладителна система. Тази категория продукти включва вентилатори, резистори, уреди за управление, регулатори и компресори.
  3. Двигатели и компоненти за тях – фланец за централно впръскване, гъвкави маркучи, гумени тампони, помпи, клапани и маслени разделители.
  4. Електротехническо оборудване. С марката Metzger се доставят повече от 4000 позиции продукти. Това са различни сензори, уреди за измерване на течности, бобини за запалване, EGR клапани, ключове и други съоръжения.
  5. Ремъчни предавки. Повечето ремъци, продавани с марката Metzger, са направени от дружеството Dayco и печелят отлична репутация на европейския пазар.
  6. Компоненти за климатик. Продуктовата гама включва серии авточасти, които издържат на високо и на ниско налягане, както и различни уплътнения.
  7. Смукателни тръби и маркучи за зареждане. Издържат на високо налягане, устойчиви са на температурни промени. Характеризират се с високото качество на оригиналното оборудване. Върху тях е отбелязана датата на производство.
  8. Компоненти за окачване и кормилни уредби. Заема близо 3500 позиции, представени за европейски и японски автомобилни производители.
  9. Компоненти за спирачна система. Накладките са изработени от трайни материали. Между спирачната подложка и подложката за триене има специален посредник, който отдава топлината навън. Спирачните дискове, изработени от високо-въглеродна стомана, намаляват до минимум вибрациите и шума и са високоефективни.
  10. Части за корпуса. Повдигачи за стъкла, газови пружини, чистачки, валяци за вратите и ръководства, които са изработени от висококачествени материали и са подходящи за почти всички превозни средства.

Купете автомобилните части на Metzger онлайн

Много лесно може да се объркате с широкия спектър от автомобилни части на Metzger. Ние знаем това и затова нашите компетентни специалисти са готови да помогнат на всеки. Работим само с водещи производители и правим всичко възможно да направим нашите услуги достойни за репутацията на марката. Сред основните ни предимства са достъпни цени и бърза доставка.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Гарнитури / семеринги METZGER
Климатична система METZGER
Лампи с нажежаема жичка METZGER
Мнения и отзиви за METZGER
METZGER: Рейтинг на производителя
7.69/10

(Оценка-4283)

7.69 /10

Оценка - 4283

10 (1151)
9 (1141)
8 (1187)
7 (305)
6 (54)
5 (28)
4 (5)
3 (3)
2 (2)
1 (0)
Оценка на параметрите +17215 Предимства Недостатъци 992-
Стойност на продукта +4904 167-
Качество на продукта +4334 190-
Качество на опаковката +2026 171-
Производител +2533 254-
Гаранция +3418 210-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна