loader
Моля, изчакайтеdotted

JANMOR Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от JANMOR

Полската търговска марка Janmor произвежда проводници за високо напрежение и бобини за запалване. Продуктите на Janmor Sp. z o.o. са подходящи за над 30 000 модела автомобили от водещи производители и се изнасят в 30 страни по цял свят.

Предистория на Janmor

Историята на търговската марка Janmor датира от 1987г., когато Януш Моравски създава компанията PPHU Janmor в Пабянице, Полша. Тя специализира в производството на запалителни кабели за високо напрежение, а също така доставя бобини за запалване и модули, изработени от водещи европейски производители. През 1993г. компанията навлиза на международния пазар като предлага свои продукти на международния панаир в Вилнюс.

Днес, Janmor Sp.z o.o. е един от най-големите европейски производители на компоненти за системата за запалване. Над 50% от продуктите на компанията се изнасят. Годишно компанията произвежда повече от 150 000 кабелни комплекти. С марката Janmor се произвеждат както оригинални компоненти за някои полски автомобили, така и неоригинални резервни части за повечето превозни средства, популярни сред собствениците на европейски автомобили. Ако искате да закупите автомобилните части на Janmor онлайн, ви препоръчваме да посетите нашия онлайн магазин.

Автомобилни части на Janmor

 1. Запалителни кабели.
  • ProLine. Това са висок клас кабели за високо напрежение. Подходящи са както за бензинови, така и за дизелови двигатели на превозни средства. Има два вида:
   • с тел. Имат двойна изолация. Външният слой е направен от силиций. Той предпазва кабела от агресивни химични агенти и е устойчив на температурни колебания в границите от -50°С до 250°С. Вътрешната изолация е направена от етилен-пропиленов каучук. Синтетична мрежа осигурява допълнителна защита от механични повреди. Електрическия проводник от неръждаема стомана намалява съпротивлението. Сърцевината на кабела има кевлар, подсилена с фибростъкло, която е покрита с феромагнитен материал.
   • с медно жило. В основата на тези кабели има мед, затворена в найлон, който предпазва от механични повреди. Характеризират се с висока проводимост и почти нулево съпротивление. За да се постигне равно съпротивление, краищата на кабелите са снабдени със специални резистори, които помагат за премахването на електромагнитни смущения, които се появяват при запалване на двигателя.
  • EcoLine. Кабелите от тази линия има отлична стойност за парите. Представляват два вида:
   • с ядро от кевлар. Осигуряват отлична проводимост, елиминират ефективно електромагнитни смущения, които се появяват при запалване на двигателя. Изолационният материал съдържа етилен пропиленов каучук (EPDM), който е устойчив на агресивни химически средства и температурни колебания в диапазона  между -30°С и 180°С.
   • с медно жило. За разлика от проводниците със сърцевина от кевлар, те имат нулево съпротивление, осигурявано от съпротивленията вградени в краищата на кабела. Изолирането краищата на кабела е направено със силиций или EPDM и имат способността да усвояват топлинната енергия.
  • RetroLine. Тази серия кабели е предназначена за ретро автомобили.
 2. Бобини. В каталога на Janmor има над 600 вида бобини за запалване, направени от производителите за трети страни, които доставят оригинално оборудване за много автомобилни концерни.
Оригинални авточасти и резервни части от JANMOR с високо качество & евтино Най-продаваните JANMOR оригинални продукти
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Подгревна / запалителна система JANMOR
Мнения и отзиви за JANMOR
JANMOR: Рейтинг на производителя
7.63/10

(Оценка-450)

7.63 /10

Оценка - 450

10 (139)
9 (116)
8 (129)
7 (13)
6 (1)
5 (2)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +1393 Предимства Недостатъци 45-
Стойност на продукта +407 6-
Качество на продукта +352 11-
Качество на опаковката +159 6-
Производител +196 14-
Гаранция +279 8-
Отзиви на купувачи
0/10
JANMOR Комплект запалителеи кабели AFS62 Мнения

JANMOR Комплект запалителеи кабели AFS62

Отличен избор по съотношение цена / качество
2019-10-28
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна