loader
Моля, изчакайтеdotted

VEGAZ Авточасти, Автохимия

Онлайн каталог за Авточасти, Автохимия от VEGAZ

Немската компания VEGAZ GmbH е специализирана в дистрибуцията на авточасти от водещи производители. Тя се занимава с производство на части за ауспусна система, филтри за частици и други продукти. В допълнение към оборудването на най-често срещаните модели съвременни автомобили, каталогът на VEGAZ предлага широка гама автомобилни части за редки автомобили, като например Opel Rekord, произведен през 1972-77г., Opel Senator, произведен през 1983-87г., Audi 80- през 1973г., BMW 316- 1978-80г. и други. Централният офис на компанията се намира в Кьолн-Райзик, Германия.

Автомобилни части на VEGAZ

 1. Катализаторни преобразуватели. Фирменият каталог на VEGAZ предлага широка гама катализатори, които са произведени от американската компания WALKER - доставчик на оригинално оборудване за монтажни рамки на дружества като Toyota, Nissan, Daimler-Chrysler, Honda, Porsche, General Motors, BMW и др. Една от най-новите разработки на производителя е серията Aluminox, която има двойна защита от корозия.
 2. Мини-катализатори. Те са подходящи за поставяне на превозни средства със стандартен катализатор. Тяхната инсталация понижава количеството на вредни емисии с 50%.
 3. Пакети за смяна. Те позволяват обновяването на превозното средство в съответствие с най-новите екологични стандарти и намаляват обемите на замърсяващите емисии.
 4. Филтри за частици. Филтрите се произвеждат от силициев карбид, който притежава частици сажди с различни размери. Металното тяло на тази автомобилна част се характеризира с устойчивост на корозия.
 5. 5. Ауспуси. Те са произведени от материали, устойчиви на висока температура и налягане. Диапазонът на продуктовата гама на дружеството включва спортни двойни ауспуси и прави ауспуси. Вторите са изработени от неръждаема стомана и стъклените влакна в тяхната структура се използват за елиминиране на шума.
 6. Ауспусни колектори. Те издържат на температура до 1300°С, както и на високо налягане. Подходящи са за монтаж на превозни средства като Opel, Audi, Ford, Volkswagen, Skoda, Seat.
 7. Тръби и маркучи (гофрирани тръби) за заглушители на ауспуа. Като правило, те са изработени от неръждаема стомана и алуминий, които са устойчиви на високи температури и влажност. Прочути са с дълъг експлоатационен живот.
 8. Закрепващи скоби, уплътнения, закрепващи елементи. Те се характеризират с висока трайност и осигуряват надежден монтаж на компонентите на ауспусната система. Гумените уплътнения запазват еластичността си за дълъг период от време. Закрепващите скоби за ауспуси са изработени от гума и осигуряват отлично заглушаване.
 9. Кислородни сензори. Те са с висока точност и чувствителност към най-малките промени в състава на отработените газове. Позволяват оценяване и регулиране работата на двигателя и спомагателните системи.

Купете авточастите на VEGAZ онлайн

Пазарувайки при нас, ще може да се възползвате от нашите предимства. Ние предлагаме на нашите клиенти:

 • Бърза доставка;
 • Лесна търсачка;
 • Широка гама продукти за всички превозни средства, включително и за редки модели;
 • Квалифицирани консултации с наши специалисти;
 • Гаранция за всяка автомобилна част.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за VEGAZ
VEGAZ: Рейтинг на производителя
7.74/10

(Оценка-3159)

7.74 /10

Оценка - 3159

10 (434)
9 (446)
8 (403)
7 (8)
6 (0)
5 (1)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +6001 Предимства Недостатъци 29-
Стойност на продукта +1902 1-
Качество на продукта +1645 3-
Качество на опаковката +512 5-
Производител +744 14-
Гаранция +1198 6-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна