Авточасти HJS

Онлайн каталог за авточасти от HJS

Немската търговска марка HJS представя широка гама продукти за намаляване изгорелите газове. Системите и компонентите, изработени с марката HJS се използват както като оригинално оборудване, така и като резервни части за товарни автомобили, спортни автомобили и ванове.

Предистория на HJS

Компанията HJ Emission Technology GmbH & Co. KG е основана от Херман Йозеф Шулте през 1976г. в Германия. На първо място, доставя монтажни комплекти за ауспусни системи. През 1985г. започва да произвежда каталитични конвертори, които и до днес са приоритет на компанията.

През годините на своето съществуване, компанията развива множество нововъведения, насочени към намаляване вредните емисии. През 2012г. компания HJS Emission Technology GmbH & Co получава наградата MAN, която се дава за значителен принос за подобряване качеството и надеждността на товарните превозни средства и автобуси на MAN.

Днес, служителите на компанията наброяват 450 души. Нейните компонентите са с отлично качество и принадлежат към високия клас. Може да закупите авточастите на HJS онлайн на нашия сайт.

Автомобилни части на HJS:

 1. Заглушител. В конструкцията им има специална камера с фибростъкло, която абсорбира вибрациите. Благодарение на тази абсорбираща способност на използвания материал, шумозаглушителите не пречат на преминаващите изгорели газове, запазват мощността на двигателя.
 2. Изпускателни клапани. Различават се с издръжливост, безшумност и ефективност. Може да се управляват ръчно.
 3. Катализатори. Има няколко серии катализатори на HJS и те са предназначени главно за спортни автомобили:
  • CUP. Нисък клас катализатори, работещи при температура на изхвърляните газове от 950°С. Характеризират се с високо качество и дълготрайност.
  • PE. Тежат 30% по-малко, отколкото катализаторите от серия CUP. Поради перфорираното фолио, използвано в тях, те произвеждат по-малко съпротивление при изхвърляне на газовия поток.
  • UL. Тежат 50% по-малко в сравнение с конвенционалните компоненти. Дебелината на тялото им е само 0,5 мм. Издържат изключително високи температури.
 4. Филтри за твърди частици. Една от последните разработки на дружеството е системата за въглеродния диоксид, която регенерира филтър за твърди частици. Това повишава ефективността на процесите на регенерация, които се провеждат във филтъра за твърди частици и ги задейства дори когато температурата на изхвърляните газове не е достатъчно висока.
 5. Маркучи, тръби, съединители. За тяхното производство се използват гъвкави полимерни материали и изключително устойчива неръждаема стомана.
 6. Монтажни комплекти. Тази категория включва пружини, скоби, носачи, гумени тампони, топлинни щитове и други компоненти, необходими за монтаж и фиксиране на катализатори и други елементи  на ауспусната система. Изработени са от трайни материали, способни да издържат на температура над 1000°С.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна