loader
Моля, изчакайтеdotted

MAGNETI MARELLI Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от MAGNETI MARELLI

Компания Magneti Marelli е голям производител на различни моторни превозни средства. Седалището й се намира в Корбета, Италия. Тя не само произвежда автомобилни части, но също и притежава мрежа за сервизно обслужване Magneti Marelli Checkstar. Партньор е на много състезателни екипи, включително F1. Произвежда серия продукти за тунинг.

Предистория на Magneti Marelli

Историята на Magneti Marelli започва през 1919г. В началото, компанията, основана от Ерколе Марели заедно с групата FIAT, носи името F.I.M.M. (Fabbrica Italiana Magneti Marelli) и произвежда електрически компоненети. Днес, компанията реализира развитие в автомобилната електроника, активно работи за изобретяване на разузнавателни системи, които отговарят на най-високите екологични стандарти и изисквания за безопасност.

Magneti Marelli има представители в 19 страни от Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Структурата на групата включва 89 завода, 12 изследователски звена за развитие и 30 приложни центрове. Броят на служителите надхвърля 40 000 души. Приходите на компанията през 2015г. достигат 7.3 млрд. евро.

Автомобилните части на Magneti Marelli се използват като оригинално оборудване на Mercedes-Benz, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Ferrari, Citroеn, Peugeot, Renault, Volvo и BMW. Продуктите на Magneti Marelli се използват като оригинално оборудване от Volkswagen Group и General Motors. За пазара на части за сервизно обслужване, Magneti Marelli произвежда и доставя неоригинални резервни части с марката Magneti Marelli.

Автомобилни части на Magneti Marelli:

  1. Електронни системи. Категорията включва над 500 позиции компоненти, включително клъстери, инструменти, дисплеи и сателитни навигатори. При разработването на продуктите се обръща внимание не само на качеството, но и на дизайна. Всички инструменти на Magneti Marelli съчетават точност, надеждност и индивидуален стил.
  2. Системи за окачване. Изработени са от твърд материал и имат висококачествено, антикорозионно покритие. По правило, се доставят заедно с гумени втулки, уплътнения и монтажни елементи.
  3. Ауспусни системи. Тази категория включва каталитични преобразуватели, системи за вторична обработка по стандартите за пречистване NOx , NSC и SCR, шумозаглушители и друго оборудване. За тяхното производство се използват материали, устойчиви на високи температури и агресивни химични агенти. Всички продукти са в съответствие с най-новите екологични изисквания, гарантиращи висококачествено филтриране на отработените газове.
  4. Двигатели и скоростни кутии. Благодарение на системата за директно впръскване под високо налягане в GDI двигателите, разработчиците успяват да намалят емисиите на въглероден диоксид с 13%. Системата с турбокомпресор позволява да се намали размера на задвижващата система, запазват изходна мощност. Дизайнът на дизеловия двигател се основава на принципа на Multijet. Компания Magneti.Marelli е специализирана в производството на последователни скоростни кутии. Използването им при хидравлично задействане увеличава степента на задействане на скоростната кутия и подобрява характеристиките на спортните превозни средства.
  5. Осветление за автомобила. За да подобри видимостта към пътя през деня и нощта, компанията предлага най-съвременни технологии, например инфрачервено и адаптивно осветление.
  6. Интериорни и екстериорни елементи. Въплъщение на качество, ергономичност и стил. Приятно на допир покритие, много пластмасови контейнери и разнообразие от цветове задоволяват и най-взискателните естети.

За пазара на резервни части, компанията също произвежда чистачки, подпрозоречни регулатори, газови амортисьори, филтри, акумулатори, проводници за свещи, спирачни дискове, помпи, брони и други компоненти. Винаги може да закупите авточастите на Magneti Marelli онлайн на изгодна цена.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Климатична система MAGNETI MARELLI
Отопление / вентилация MAGNETI MARELLI
Реле MAGNETI MARELLI
Ремъчни шайби / зъбни колела MAGNETI MARELLI
Мнения и отзиви за MAGNETI MARELLI
MAGNETI MARELLI: Рейтинг на производителя
7.66/10

(Оценка-1670)

7.66 /10

Оценка - 1670

10 (429)
9 (454)
8 (386)
7 (42)
6 (8)
5 (3)
4 (0)
3 (1)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +4752 Предимства Недостатъци 100-
Стойност на продукта +1401 11-
Качество на продукта +1239 10-
Качество на опаковката +519 20-
Производител +658 38-
Гаранция +935 21-
Отзиви на купувачи
10/10
MAGNETI MARELLI Главен фар 711307023004 Мнения

MAGNETI MARELLI Главен фар 711307023004

Оригинално качество. Няма никакви визуални разлики. Стикерите са същите като на оригинално монтирания фар.
2019-12-02
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна