catalog_tyre_img_alt
Моля, изчакайтеdotted

MAGNETI MARELLI Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от MAGNETI MARELLI

Компания Magneti Marelli е голям производител на различни моторни превозни средства. Седалището й се намира в Корбета, Италия. Тя не само произвежда автомобилни части, но също и притежава мрежа за сервизно обслужване Magneti Marelli Checkstar. Партньор е на много състезателни екипи, включително F1. Произвежда серия продукти за тунинг.

Предистория на Magneti Marelli

Историята на Magneti Marelli започва през 1919г. В началото, компанията, основана от Ерколе Марели заедно с групата FIAT, носи името F.I.M.M. (Fabbrica Italiana Magneti Marelli) и произвежда електрически компоненети. Днес, компанията реализира развитие в автомобилната електроника, активно работи за изобретяване на разузнавателни системи, които отговарят на най-високите екологични стандарти и изисквания за безопасност.

Magneti Marelli има представители в 19 страни от Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Структурата на групата включва 89 завода, 12 изследователски звена за развитие и 30 приложни центрове. Броят на служителите надхвърля 40 000 души. Приходите на компанията през 2015г. достигат 7.3 млрд. евро.

Автомобилните части на Magneti Marelli се използват като оригинално оборудване на Mercedes-Benz, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Ferrari, Citroеn, Peugeot, Renault, Volvo и BMW. Продуктите на Magneti Marelli се използват като оригинално оборудване от Volkswagen Group и General Motors. За пазара на части за сервизно обслужване, Magneti Marelli произвежда и доставя неоригинални резервни части с марката Magneti Marelli.

Автомобилни части на Magneti Marelli:

 1. Електронни системи. Категорията включва над 500 позиции компоненти, включително клъстери, инструменти, дисплеи и сателитни навигатори. При разработването на продуктите се обръща внимание не само на качеството, но и на дизайна. Всички инструменти на Magneti Marelli съчетават точност, надеждност и индивидуален стил.
 2. Системи за окачване. Изработени са от твърд материал и имат висококачествено, антикорозионно покритие. По правило, се доставят заедно с гумени втулки, уплътнения и монтажни елементи.
 3. Ауспусни системи. Тази категория включва каталитични преобразуватели, системи за вторична обработка по стандартите за пречистване NOx , NSC и SCR, шумозаглушители и друго оборудване. За тяхното производство се използват материали, устойчиви на високи температури и агресивни химични агенти. Всички продукти са в съответствие с най-новите екологични изисквания, гарантиращи висококачествено филтриране на отработените газове.
 4. Двигатели и скоростни кутии. Благодарение на системата за директно впръскване под високо налягане в GDI двигателите, разработчиците успяват да намалят емисиите на въглероден диоксид с 13%. Системата с турбокомпресор позволява да се намали размера на задвижващата система, запазват изходна мощност. Дизайнът на дизеловия двигател се основава на принципа на Multijet. Компания Magneti.Marelli е специализирана в производството на последователни скоростни кутии. Използването им при хидравлично задействане увеличава степента на задействане на скоростната кутия и подобрява характеристиките на спортните превозни средства.
 5. Осветление за автомобила. За да подобри видимостта към пътя през деня и нощта, компанията предлага най-съвременни технологии, например инфрачервено и адаптивно осветление.
 6. Интериорни и екстериорни елементи. Въплъщение на качество, ергономичност и стил. Приятно на допир покритие, много пластмасови контейнери и разнообразие от цветове задоволяват и най-взискателните естети.

За пазара на резервни части, компанията също произвежда чистачки, подпрозоречни регулатори, газови амортисьори, филтри, акумулатори, проводници за свещи, спирачни дискове, помпи, брони и други компоненти. Винаги може да закупите авточастите на Magneti Marelli онлайн на изгодна цена.

Оригинални авточасти и резервни части от MAGNETI MARELLI с високо качество & евтино Най-продаваните MAGNETI MARELLI оригинални продукти

MAGNETI MARELLI | Амортисьори за багажник

MAGNETI MARELLI | Запалителна бобина

MAGNETI MARELLI | Водна помпа

 • MAGNETI MARELLI авточасти: Амортисьори Амортисьори
 • MAGNETI MARELLI авточасти: Кабели за свещи Кабели за свещи
 • MAGNETI MARELLI авточасти: Моторче за чистачки Моторче за чистачки
 • MAGNETI MARELLI авточасти: Задни фарове Задни фарове
 • MAGNETI MARELLI авточасти: Фарове Фарове
 • MAGNETI MARELLI авточасти: Инжекторна дюза Инжекторна дюза
 • MAGNETI MARELLI авточасти: Дроселова клапа Дроселова клапа
 • MAGNETI MARELLI авточасти: Филтър купе Филтър купе
 • MAGNETI MARELLI авточасти: Дебитомер Дебитомер
 • MAGNETI MARELLI авточасти: Лостов механизъм за чистачки Лостов механизъм за чистачки
 • MAGNETI MARELLI авточасти: Стъклоповдигач Стъклоповдигач
 • MAGNETI MARELLI авточасти: Амортисьори за капак Амортисьори за капак
 • MAGNETI MARELLI авточасти: Странично огледало Странично огледало
 • MAGNETI MARELLI авточасти: Мигачи Мигачи
 • MAGNETI MARELLI авточасти: Фарове за мъгла Фарове за мъгла
 • MAGNETI MARELLI авточасти: Датчик колянов вал Датчик колянов вал
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Климатична система
Почистване на стъкла
 • Моторче за чистачки
 • Лостов механизъм за чистачки
Ремъчни шайби / зъбни колела
Асортимент от MAGNETI MARELLI
Мнения и отзиви за MAGNETI MARELLI
MAGNETI MARELLI: Рейтинг на производителя
7.65/10

(Оценка-1647)

7.65 /10

Оценка - 1647

10 (419)
9 (448)
8 (379)
7 (42)
6 (8)
5 (3)
4 (0)
3 (1)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +4752 Предимства Недостатъци 100-
Стойност на продукта +1401 11-
Качество на продукта +1239 10-
Качество на опаковката +519 20-
Производител +658 38-
Гаранция +935 21-
Отзиви на купувачи
10/10
Преден фар 711307023004 Мнения

Преден фар 711307023004

Оригинално качество. Няма никакви визуални разлики. Стикерите са същите като на оригинално монтирания фар.
2019-12-02
10/10
Водна помпа 352316170901 Мнения
2016-11-18
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна