loader
Моля, изчакайтеdotted

CV PSH Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от CV PSH

CV PSH е холандска търговска марка за автомобилни части. Тя принадлежи към компанията Pos Service Holland и се занимава с доставка на стартери и алтернатори за леки автомобили, търговски и специализирани превозни средства, а също така внася оборудване за електрически работилници. Отделно от разпределението на компоненти, изработени от производителите за трети страни, компанията също произвежда своя собствена линия стартери и алтернатори, известни с името PSH+. Нещо повече, в каталога на компанията може да намерите широка гама използвани автомобилни части. Дъщерните дружества на PSH се намират в Холандия, Белгия, Германия, Испания, Русия и Китай.

Автомобилни части на CV PSH

  1. Стартери и алтернатори. В каталога на компанията може да намерите над 9000 вида стартери и алтернатори за различни превозни средства и машини със специално предназначение. Предложените за продажба продукти включват оригинални компоненти (нови и ремонтирани авточасти) от водещи световни производители като Denso, Bosch, Mitsubishi, Leece Neville, Valeo, Prestolite, Visteon и неоригинални компоненти собствено производство. Характеризират се с високо качество, производителност и дълъг живот на работа.
  2. Сензори за кислород. Разполагат с точни измервания при температура от 350°C. Електродите и контактите на тези сензори имат платинено покритие. Керамичният елемент е направен от циркониев диоксид. Имат дълъг експлоатационен живот - от 60 000 до 80 000 километра в зависимост от условията на ползване.
  3. Подемници и лагери за скоби. Изработени са от трайни материали, устойчиви на деформация и износване. С цел да се намали коефициента на триене, контактните повърхности са покрити с омаслител K7, който съхранява работните характеристики при температури над 160°C.
  4. Конектори за алтернатори. В каталога на PSH има широк спектър конектори за най-често разпространените модели алтернатори Всички те са устойчиви на високи температури, не се напукват, докато се използват. Висококачествената изолация на кабелите предотвратява късо съединение.

Купете автомобилните части на CV PSH онлайн

Всеобхватният асортимент автомобилни части на холандската компания PSH е представен на нашия онлайн магазин. Пазаруването при нас е икономично, защото предлагаме:

  • широка гама автомобилни части на водещи световни марки;
  • достъпни цени за всички автомобилни компоненти;
  • индивидуални отстъпки на определени стоки;
  • бърза доставка;
  • гаранция за качество на всяка част;
  • помощ от експерти.

Пазаруването на автомобилни части онлайн ще ви спести време и пари!

Оригинални авточасти и резервни части от CV PSH с високо качество & евтино Най-продаваните CV PSH оригинални продукти
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Ауспух CV PSH
Електрическа система CV PSH
Мнения и отзиви за CV PSH
CV PSH: Рейтинг на производителя
7.78/10

(Оценка-808)

7.78 /10

Оценка - 808

10 (1)
9 (0)
8 (0)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +301 Предимства Недостатъци 0-
Стойност на продукта +101 -
Качество на продукта +87 -
Качество на опаковката +15 -
Производител +35 -
Гаранция +63 -
Отзиви на купувачи
0/10
CV PSH Генератор 555.973.180.500 Мнения

CV PSH Генератор 555.973.180.500

Не е рециклиран , а е нов
2019-10-07
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна