loader
Моля, изчакайтеdotted

PASCAL Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от PASCAL

С търговската марка Pascal се продават автомобилни части за окачване, предаване и контрол на елементи за управление. Полската компания Inter Cars S.A. се занимава с дистрибуцията на продукти с марката Pascal. Резервните части на Pascal се характеризират с високо качество и достъпна цена. Те са подходящи за повечето модели автомобили, произведени в Япония, Корея, Европа и Америка.

Автомобилни части на Pascal

  1. Елементи за предаване. В тази категория всеки клиент ще намери вътрешни и външни карета за полуоска, смазочни материали за тях, капачки против прах, шарнири за кардан, гъвкави връзки и други части за автомобили. Каретата осигуряват прецизен трансфер при въртящия момент между задвижващите елементи, дори ако са разположени под ъгъл от 40 o. Висококачествената легирана стомана с добавки, която се използва за производството на частите, увеличава издръжливостта и капацитета им. Всеки компонент е обект на многопластово тестване, проверяват се както за спазване на размера на оригинално оборудване, така и антифрикционни свойства при триене на носещите елементи. Капачките против прах, използвани при каретата за полуоска, се характеризират с висока трайност. Те надеждно задържат смазочни материали и предотвратяват износването на контактните повърхности.
  2. Кормилни уредби. Тази категория е представена от широка гама маншони за хидравлична рейка. Всички те са вълнообразна повърхност и са устойчиви на износване.
  3. Комплекти против прах. Всеки такъв комплект включва два маншона, скоби и грес.

Купете автомобилните части на Pascal онлайн

Ние разбираме, че в условия на силна конкуренция на пазара за резервни части, предимство за една компания е не само предлагането на първокласни продукти на своите клиенти, но също и осигуряване на висококачествени услуги. За да изберете най-подходящата автомобилна част, на нашия уебсайт ще намерите център за работа с клиенти, специалистите на който бързо и умело ще отговоря на всички ваши въпроси. Искаме да станете наш редовен клиент и затова се радваме да ви предложим отстъпки, безплатна доставка и други бонуси, които ви позволяват да спестите пари.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за PASCAL
PASCAL: Рейтинг на производителя
7.7/10

(Оценка-2121)

7.7 /10

Оценка - 2121

10 (602)
9 (599)
8 (648)
7 (125)
6 (24)
5 (17)
4 (0)
3 (2)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +7919 Предимства Недостатъци 408-
Стойност на продукта +2167 59-
Качество на продукта +1929 70-
Качество на опаковката +1018 76-
Производител +1227 110-
Гаранция +1578 93-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна