Авточасти KANACO

Онлайн каталог за авточасти от KANACO

Полската търговска марка Kanaco произвежда широка гама оригинално оборудване лагери за колела и монтажни възли за пътнически и лекотоварни автомобили, направени в Южна Корея и Япония,също така предлага продукти за пазара на резервни части. Тя принадлежи към компанията Inter Cars S.A. Автомобилните части на Kanaco са изработени в заводите на водещи световни производители като NTN, Koyo, NSK, Nachi, ILJIN и затова се отличават с високо качество на достъпна цена.

Автомобилни части на Kanaco

  1. Лагерни комплекти за главина на колело. Те се произвеждат от трайни суровини и са устойчиви на въздействието на пътни реактиви, влага и висока температура. Благодарение на внимателно подбраните в състава гумени елементи, запазват гъвкавост и се осигурява надеждна защита от събиране на прах и мръсотия по колелото, задържат смазочни материали в частта на автомобила. Комплектът включва не само лагери за главината, но и всички необходими елементи за инсталация: пръстени за тяга, щифтове, салници, болтове, шайби и понякога смазочни материали.
  2. Монтажни възли. Те имат твърд механизъм с вграден лагер. Отличават се с високо качество, трайност и устойчивост на деформация. Отговарят на всички изисквания.
  3. Ремонтни комплекти. Категорията включва лагери, ролки и помощни компоненти за възстановяване на важни звена като например контрола на напречния лост за управление.

Купете автомобилни части на Kanaco онлайн

Ако комбинацията от качество и разумна цена е един от основните критерии за вас при избора на автомобили резервни части, ние ви препоръчваме да посетите нашия онлайн магазин. Нашите доставчици са изпитани производители на качествени продукти с множество сертификати.

Благодарение на добре развитата инфраструктура и тясно сътрудничество с производителите, предлагаме специални цени и отстъпки за всеки клиент. Добре координираната работа на нашите служители от всеки отдел ни позволява да доставяме стоки във всеки един момент. В складовете ни винаги има най-търсените резервни части за автомобили и така сме готови да изпратим покупката в рамките на няколко часа след подаване на поръчката. Ако имате въпроси при избора на автомобилни части, винаги може да се обърнете към специалисти от онлайн центъра за работа с клиенти.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна