Авточасти AQUAPLUS

Онлайн каталог за авточасти от AQUAPLUS

AQUAPLUS е марка, която предлага водни помпи, произведени от италианската компания Saleri. Техните продукти заемат висшата пазарна ниша и са подходящи за почти всички европейски и азиатски автомобили. Компанията е производител на оригинални части за много известни автомобилни производители. Резервните им части са изработени като се използва същото оборудване, оттам и тяхното високо качество.

Автомобилни части AQUAPLUS

  1. Водни помпи. За производството им са използвани само висококачествени продукти и иновативни технологии. Всички авточасти са издръжливи на корозия и механични щети. Свързващите елементи запечатват корпуса и свръзките и запазват смазката вътре. В каталога на компанията има помпи от двата вида- с механично и с електрическо задвижване. Някои от частите са с електромагнитен съединител. Той предотвратява навлизането на масло в системата при студен старт като осигурява бързо загряване на машината. Преди да излезе на пазара, всеки компонент подлежи на строг контрол. При тестването на автомобилната част, надеждността й бива подлагана на температурна амплитуда от -40ºC до +180ºC; свързващите й елементи се тестват за устойчивост на химични агенти и вибрации.
  2. Комплекти за поправка на водни помпи. Всеки комплект се състои от водна помпа, един или повече двигателни ремъци, устройство за натягане на ремък и валяк за макара, както и необходимите инструменти за прикачане на всички компоненти. Всички части пасват. Тяхната навременна подмяна спомага за удължаването живота на водната помпа.

Купете автомобилни части на AQUAPLUS онлайн

Широката гама продукти на AQUAPLUS е представена на нашия онлайн магазин avtochastionline24.bg. Тук ще откриете автомобилни части за почти всички марки автомобили, включително и за ретро автомобили. Ние не само се стремим да обогатяваме непрестанно продуктовата си гама, но и постоянно да подобряваме качеството на услугите си. Затова, купувайки от avtochastionline24.bg, може да бъдете сигурни, че ще получите покупката си възможно най-бързо. Ако докато избирате дадена автомобилна част, възникнат определени въпроси, винаги може да се свържете с нашите специалисти.

Оригинални авточасти и резервни части от AQUAPLUS с високо качество & евтино Най-продаваните AQUAPLUS оригинални части
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Охладителна Система На Двигателя
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна