catalog_tyre_img_alt
Моля, изчакайтеdotted
Количка
#
Вашата количка е празна

STARK Авточасти

Каталог с марки STARK

Немската търговска марка Stark Professional Line произвежда широка гама автомобилни части. Тя принадлежи към компания Stark Automotive Germany GmbH.

История на Stark Professional Line

Историята на търговската марка датира от 2013г., когато е създадена компанията Stark Automotive Germany GmbH. Първоначално, компанията специализира в производството на елементи за спирачната система. По-късно, продуктовата линия е разширена с части за окачване и горивни системи, компоненти на двигателя, системи за охлаждане и вентилация, както и интериорни компоненти.

Всички автомобилни резервни части на Stark Professional Line са произведени с помощта на модерна техника и се подлагат на многопластов контрол на качеството. Затова се отличават с дълъг живот на експлоатация. За да акцентира на този факт, производителят предвижда три години гаранция за всички свои автомобилни части, докато по-голяма част от фирмите предлагат само две. Днес, продуктите на компанията заемат твърди позиции на пазара за части за автомобили първа класа. Винаги може да закупите авточастите на Stark Professional Line онлайн на нашия сайт.

Автомобилни части на Stark Professional Line

 1. Елементи за спирачна система. Категорията включва спирачни дискове, накладки, спирачни апарати, елементи за спирачките за паркиране, компоненти за барабани на спирачната система, сензори и др. Всички автомобилни части са произведени от първокласни суровини, осигуряват ефективно спиране и повишават безопасността на автомобила.
 2. Компоненти за двигателя, системата за захранване с гориво и ауспусната система. Сред тях има подпори и елементи за двигателя, накрайници, маслени тави и заглушалки за двигателя, въздушни филтри, клапани, турбини, компресори, кислородни сензори, горивни помпи, резервоари, шайби, обтягащи ролки, ангренажни ремъци и така нататък. Автомобилните части се характеризират с трайност и устойчивост към износване, имат дълъг живот на експлоатация.
 3. Части за управлението и окачване. Каталогът на Stark Professional Line разполага с богат избор на кормилни щанги и накрайници за обтегач, сферични шарнири, лагери за главини, помпи за сервоусилвател на волана, пружини, ресори, амортисьори и подпори за амортисьор, главини, междинни оси, лостове, стабилизатори и други продукти. Всички авточасти издържат на високи механични натоварвания и са произведени от материали, устойчиви на корозия. Те осигуряват голяма управляемост на автомобила.
 4. Елементи за предавка. Включват задвижващи валове и техните съединения, съединители, лагери за изключване на съединител и така нататък. Те се тестват многократно по време на производствения процес и това гарантира качеството им. Осигуряват гладкост и безшумност при движение на превозното средство.
 5. Компоненти на системите за охлаждане на двигателя и климатика. Категорията е представена от радиатори, междинни охладители, вентилатори, кондензатори, въздушни филтри за купе и т.н. Характеризират се с устойчивост на корозия. Осигуряват оптимално охлаждане на двигателя и комфортен микроклимат в кабината.
 6. Електрическо оборудване. С търговската марка Stark Professional Line се произвежда широка гама релета, датчици и управляващи устройства за почти всички автомобилни системи. Устройствата са известни с висока точност, бърза реакция дори към най-малките промени на измеримите индикации и надеждност. Сред предлаганите продукти за продажба на компанията се включват проводници за високо напрежение и запалителни бобини.
 7. Корпус и интериорни елементи. Категорията включва повдигачи за прозорци, газови пружини, електрически двигатели за чистачки и други части за автомобила. Те са с високо качество и отлично изпълнение.
Каталог с марки STARK онлайн

Най-продаваните STARK оригинални продукти

STARK | Спирачни дискове

STARK | Амортисьори

STARK | Спирачни накладки

 • STARK Авточасти: Комплект съединител Комплект съединител
 • STARK Авточасти: Фарове Фарове
 • STARK Авточасти: Носач на кола Носач на кола
 • STARK Авточасти: Ангренажен ремък комплект Ангренажен ремък комплект
 • STARK Авточасти: Въздушен филтър Въздушен филтър
 • STARK Авточасти: Компресор за климатик Компресор за климатик
 • STARK Авточасти: Ламбда сонда Ламбда сонда
 • STARK Авточасти: Комплект ангренажен ремък с водна помпа Комплект ангренажен ремък с водна помпа
 • STARK Авточасти: Главина за колело Главина за колело
 • STARK Авточасти: Лагер главина Лагер главина
 • STARK Авточасти: Турбо Турбо
 • STARK Авточасти: Филтър купе Филтър купе
 • STARK Авточасти: Спирачен апарат Спирачен апарат
 • STARK Авточасти: Горивен филтър Горивен филтър
 • STARK Авточасти: Пружини Пружини
 • STARK Авточасти: Полуоска Полуоска
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Лампи с нажежаема жичка
Скоростна кутия
Мнения и отзиви за STARK
STARK: Рейтинг на производителя
7.15/10

(Оценка-683)

7.15 /10

Оценка - 683

10 (5)
9 (8)
8 (2)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +38 Предимства Недостатъци 0-
Стойност на продукта +14 -
Качество на продукта +11 -
Качество на опаковката +3 -
Производител +4 -
Гаранция +6 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите: