loader
Моля, изчакайтеdotted

NK Авточасти, Автохимия

Онлайн каталог за Авточасти, Автохимия от NK

С немската търговска марка NK се произвежда широка гама автомобилни части. За европейските модели автомобили са предназначени 98% от продуктите на NK.

Предистория на NK

Историята на търговската марка NK датира от 1934г., когато е създадена компанията Nordjysk Kobling. През 2000г. тя се присъединява към групата на OBTEC и от 2003г. насам, е наречена SBS (Scandinavian Brake Systems A/S).

Днес, компания Nordjysk Kobling притежава няколко завода в Дания и Германия. Компанията NK AUTOTEILE Deutschland GmbH се занимава с доставка на автомобилни части в Германия и някои страни от Източна Европа и Централна Азия. В централния склад, разположен в Айзенах, Германия, се съхраняват около 80 000 от най-търсените продукти.

Продуктите на компанията са предназначени за пазара на резервни части и не се доставят за поточните линии на автомобилни производители. Освен автомобилни части, произведени от компанията SBS, с търговската марка NK се продават стоки от други производители. Може да закупите авточастите на NK онлайн на нашия сайт. Основните предимства са достъпна цена и високо качество, което се доказва с гаранция от производителя.

Автомобилни части на NK:

 1. Компоненти на спирачна система. Тази категория включва:
  • 1200 вида стандартни и високоефективни спирачни дискове;
  • 1000 вида спирачни накладки;
  • 300 вида спирачни барабани;
  • 450 компонента за спирачни челюсти;
  • 2000 вида спирачни апарати;
  • 1200 елемента за спирачните маркучи.

  Всички автомобилни части са изработени от трайни материали и са в съответствие с екологичните стандарти. За защита от корозия при продължително съхранение и транспортиране, на повърхността на дисковете се нанася ултратънък алуминиево-цинков слой. Високо- въглеродните спирачни дискове често се инсталират на автомобили като BMW, Audi, Mercedes-Benz и Volkswagen.

 2. Части за окачване и скоростна кутия. В тази категория попадат кормилните механизми, стабилизиращите щанги, носачите, биалетките, шарнирите и защитните маншони. Изработени са от висококачествени материали, устойчиви на агресивните условия на околната среда. Например, уплътненията против прах запазват гъвкавостта си дори при ниски температури.
 3. Части за съединител. Тази категория включва комплекти, обложки и дискове за съединител, лагери за съединител, цилиндри, маркучи и кабели. В каталога на NK има и двойни маховици, които заглушават ефективно вибрациите при задвижване.
 4. Амортисьори. Отделно от сглобяемите амортисьори, с марката NK се произвеждат спирални пружини, опорни лагери и комплекти за защита. Амортисьорите са качествени, с идентична на оригиналното оборудване форма.
 5. Носещи комплекти. Съдържат всичко необходимо за монтаж на лагери.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Горивна система NK
Електрическа система NK
Охладителна система на двигателя NK
Ремъчни шайби / зъбни колела NK
Мнения и отзиви за NK
NK: Рейтинг на производителя
7.76/10

(Оценка-1987)

7.76 /10

Оценка - 1987

10 (624)
9 (574)
8 (617)
7 (131)
6 (20)
5 (11)
4 (1)
3 (2)
2 (1)
1 (0)
Оценка на параметрите +12199 Предимства Недостатъци 472-
Стойност на продукта +3409 57-
Качество на продукта +3033 67-
Качество на опаковката +1493 92-
Производител +1832 153-
Гаранция +2432 103-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна