loader
Моля, изчакайтеdotted

YAZUKA Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от YAZUKA

Търговската марка Yazuka, с която полската компания Inter Cars S A, голяма европейска компания за опаковане и дистрибуция на автомобилни части, доставя кабели за различни моторни единици и системи. В каталога на Yazuka за автомобилни части може да вземете необходимите кабели за повечето превозни средства, които са произведени в Япония и Корея.

Резервни части на Yazuka

  1. Кабели за скоростомер. Ядрата им са изработени от стоманена тел. Осигуряват надеждното пренасяне на въртящия момент от изходящия вал на предавателната кутия към индикатора за скорост.
  2. Контрол на съединителя и кабели. Те са устойчиви на влага и се доставят заедно с гайка за регулиране.
  3. Кабели за дроселен клапан. Отличават се с дълготрайност, надеждност и устойчивост на корозия. Могат да се доставят със специални адаптери, които са предназначени за манипулации на смазочното масло.
  4. Кабели за ръчна спирачка. Тяхната поцинкована стомана се характеризира с повишена устойчивост на корозия. Подсиленото полиуретаново покритие осигурява надеждна защита на вътрешните елементи на автомобилната част от външни въздействия.

Всички части с марката Yazuka са известни с високо качество. Те имат нисък коефициент на триене и дълъг експлоатационен живот. За производството им се използват само първокласни суровини и модерни технологии. Кабелите на Yazuka се тестват няколко пъти по време на производство и затова издържат дори на прекомерни натоварвания.

Купете резервни части за автомобили на Yazuka онлайн

Големият избор на автомобилни резервни части за европейски, азиатски и американски автомобили е представен на нашия онлайн магазина. Ние предоставяме две години гаранция за всички наши автомобилни части.

Нашият каталог е лесен за ползване. За да намерите нужната част, трябва да уточните марката, модела и модификацията на вашия автомобил и системата ще ви предложи всички налични резервни части. Ако имате някакви въпроси при избора на авточасти, обърнете се към нашите специалистите от отдела за обслужване на клиенти. Те не само ще ви осигурят квалифицирана помощ, но също така ще ви предложат специални оферти, отстъпки и начини да спестите пари за доставка.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Горивна система YAZUKA
Съединител YAZUKA
Мнения и отзиви за YAZUKA
YAZUKA: Рейтинг на производителя
7.46/10

(Оценка-102)

7.46 /10

Оценка - 102

10 (41)
9 (32)
8 (28)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +486 Предимства Недостатъци 1-
Стойност на продукта +154 -
Качество на продукта +132 -
Качество на опаковката +43 -
Производител +61 1-
Гаранция +96 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна