loader
Моля, изчакайтеdotted

LPR Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от LPR

Италианската търговска марка LPR е известна с производството на автомобилни части за спирачни системи. Тя е на второ място по производство на спирачни челюсти в Европа.

История на компания LPR

Историята на тази марка LPR е свързана с името на Пиетро Ариджи, който открива фабрика за производство на хидравлични спирачни цилиндри през 1952г. Двадесет и пет години по-късно през 1977г., Лучано Ариджи решава да последва стъпките на своя баща и основава компания LPR. s.r.l. Обновената компания се мести от Брешадо в Пиянченца, където днес са разположени основния склад и седалището на компанията.

Днес, компанията притежава пет фабрики, седем дъщерни дружества и три автоматизирани складове по цял свят. Продуктите й се изнасят в 76 страни, а дистрибуторски центрове са разположени в САЩ, Унгария, Македония, Испания и Германия.

Превозните средства на марки като Renault, Iveco, Fiat, Lada и някои други са оборудвани с оригиналните продукти на LPR. Нещо повече, богата гама неоригинални автомобилни части е представена с марката LPR. Препоръчваме ви да закупите авточастите на LPR онлайн в нашия сайт.

Автомобилни части на LPR

  1. Накладки.
    • За дискова спирачка. Издържат широк спектър на работна температура - между -30oC и +500oC. Те са екологично чисти, тъй като не съдържат тежки метали. Благодарение на специалната конструкция, са с ниско ниво на шума.
    • За барабанни спирачки. Те са произведени от подсилена стомана и са подложени на обработка с пясък под налягане. Имат високи антикорозионни свойства.
  2. Спирачни дискове. Висока технология на вентилационната система осигурява охлаждане на повърхността на триене. Тези авточасти не отстъпват по качество на оригиналните детайли.
  3. Спирачни барабани. За производството им компанията използва материали, които издържат на спадове в температурата, влага и мръсотия. Осигуряват ефективно спиране.
  4. Спирачни цилиндри. Те са изработени от чугун или алуминий и са устойчиви на високо налягане. Използването на елементите за уплътнение са изработени от здрав каучук и това позволява запазване херметичността на устройството.
  5. Цилиндри за съединител. Те са прочути с висока степен на устойчивост към агресивни химически агенти и на неблагоприятното влияние на околната среда.

Освен това с логото LRP се произвеждат полуоски, карета, водни помни, спирачни супорти, регулатори на спирачното усилие, натяжни ролки и други детайли.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за LPR
LPR: Рейтинг на производителя
7.7/10

(Оценка-2297)

7.7 /10

Оценка - 2297

10 (724)
9 (651)
8 (673)
7 (47)
6 (7)
5 (9)
4 (1)
3 (0)
2 (0)
1 (1)
Оценка на параметрите +7838 Предимства Недостатъци 186-
Стойност на продукта +2244 16-
Качество на продукта +1990 26-
Качество на опаковката +915 34-
Производител +1122 72-
Гаранция +1567 38-
Отзиви на купувачи
10/10
LPR Спирачен диск P1003V Мнения
2019-12-30
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна