loader
Моля, изчакайтеdotted

ASMET Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от ASMET

ASMET е полски производител на резервни части за автомобили. Специализиран е в производството на елементи за ауспух. Продуктите на компанията се изнасят в много европейски държави: Германия, Холандия, Италия, Гърция, Великобритания, Исландия, Румъния и Чехия.

История на ASMET

Историята на запазената марка започва през 1989г., в Черск, когато чехът Андржей Шарски открива компанията ASMET. Първоначално, фирмата се занимава с изработването на резервни части и елементи за ауспух, предназначени за местни марки превозни средства. В началото на деведесетте години, компанията започва да се развива бързо. Асортиментът и става все по-широк, заради включването на части за западноевропейски автомобили, и продуктите започват да се продават в големи мащаби в Полша и извън нея.

Днес, индустриалните звена на компанията се намират в Черск и Гледово. Освен тези две фабрики, компанията притежава отдел за проучвания и развитие. Общият брой на работниците в този отдел надхвърля 200 души. Частите на ASMET биват представяни неведнъж на различни авто-мото-изложения. Едно от последните събития, на което се представя тази марка, е Международното моторно шоу във Франкфурт, което се състоя между 13-17.IХ.2016г.

Каталогът на ASMET съдържа повече от 1300 артикула , предназначени за над 30 популярни европейски автомобилни марки. Компанията продава продуктите си посредством добре развита търговска мрежа, доставя ги в специализирани магазини и автосервизи, работи заедно с известни доставчици. Може да закупите авточасти на ASMET и онлайн, като използвате услугите на нашия сайт.

ASMET автомобилни части

  1. Тръби за ауспух. В производството си, компанията използва калай и стомана, покрити от двете страни с алумий, устойчиви на корозия и високи температури. Дебелината на алуминиевия слой е 120 g/m². Някой от частите са изработени от неръждаема стомана.
  2. Заглушители. Абсорбиращият им елемент е изработен от синтетични влакна, които осигурява трайност. Посредством синтетичните влакна, вибрациите и звуците биват успешно заглушени. Устойчиви са на влага. Издържат на високи температури. Редуцират вредните емисии. В каталога на компанията може да намерите следните заглушители:
    • Преден;
    • Среден;
    • Заден
  3. Монтажни елементи. Осигуряват лесна инсталация и напасване на различни компоненти или системи на ауспуха. Осигуряват надеждна връзка между компонентите, предотвратяват образуването на пролуки между елементите.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за ASMET
ASMET: Рейтинг на производителя
7.78/10

(Оценка-2253)

7.78 /10

Оценка - 2253

10 (673)
9 (711)
8 (700)
7 (86)
6 (8)
5 (11)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +8581 Предимства Недостатъци 272-
Стойност на продукта +2368 20-
Качество на продукта +2103 33-
Качество на опаковката +1091 60-
Производител +1306 95-
Гаранция +1713 64-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна