Авточасти GATES

Онлайн каталог за авточасти от GATES

Компания Gate е най-големият доставчик в света на оригинално оборудване за различни марки автомобили. С търговската марка Gates се произвеждат оригинални еквивалентни компоненти за поддръжка след продажбата. Основната специализация на компанията е производството на висококачествени ремъци.

Автомобилни част на Gates

Компания Gates е основана през 1911г. в Денвър, Колорадо. Създател е Чарлз Гейтс. Първите европейски съоръжения са построени през 1963г. със седалище в Белгия. През 1917г. компанията произвежда първия в света V-образен ремък, който е разработен от Джон Гейтс, брат на основателя. Новият продукт влиза в масово производство след десет години. След този момент, компанията е лидер в производството на V-образни ремъци, V-образни оребрени ремъци и честотни ремъци. Продуктите на Gates официално снабдяват пазарите на почти двадесет страни по света.

Днес корпорация Gates включва три производствени екипа:

 1. Worldwide Power Transmission - занимава се с производството на задвижващи ремъци.
 2. Worldwide Automotive Hoses - произвежда гумени автомобилни маркучи.
 3. Worldwide Hydraulic and Industrial Hose & Connectors- произвежда индустриални гумени маркучи.

Продуктите на корпорация Gates печелят признание от автомобилните производители по цял свят: през 1996г. е обявена за най-добър доставчик от General Motors и една година по-късно, получава сертификат за постиженията си от Toyota. Не само леки автомобили са оборудвани с продуктите на Гейтс, но и селскостопански превозни средства, например с марката John Deer.

С търговската марка Gates се правят автомобилни части за марки автомобили като Alfa Romeo, Honda, Audi, BMW, Renault, Citroеn, Peugeot, Porsche, Fiat, Ford, Ferrari, Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Mercedes-Benz, Seat , Opel, Skoda, Subaru, Suzuki, SsangYong, Toyota, Volvo, Volkswagen и др.

Винаги може да закупите автомобилните части на Gates онлайн.

Автомобилни части на Gates

Продуктовата гама на компанията включва следните категории:

 1. Автомобилни ремъци:
  • V-образни оребрени ремъци и V-образни ремъци Micro-V®. Тяхната влакнеста структура поглъща вибрациите и спира шума в колата. Изработени са от полиестер като конците предотвратяват разтягането на ремъка и специалните комбинирани влакна осигуряват на ремъка висока производителност при ниски и високи температури.
  • Честотни ремъци PowerGrip®. Изработени от високо-наситен нитрил и затова са много устойчиви на нефт и въздействия на влага. Винтовите резби от фибростъкло предотвратяват разтягането на ремъка.
 2. Комплекти авточасти PowerGrip® и Micro-V®. Съдържат редица ремъци, обтегачи, ролки, пружини и други компоненти. Позволява да се заменят всички компоненти на износената ремъчната предавка.
 3. Продукти за горивни системи, почистващи системи за прозорци и охладителни системи. Включва маркучи, снадки за маркучи, капачки при разширяване на съда, инструменти за почистване на охладителни системи и други компоненти. Те са изработени от висококачествени материали, осигуряващи устойчивост на температурни крайности, високо налягане, както и химически елементи.
 4. Обтегачи и колела DriveAlign®. Благодарение на твърдата повърхност на макарата,тя е с висока устойчивост на износване и специалните лагери, използвани в конструкцията позволяват да се намали шума. Съвременните качествени материали удължават живота на компонентите.
 5. Специални инструменти. Характеризират се с практичност и надеждност, позволяват контрола на качеството на автомобилните ремъци и други компоненти.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна