loader
Моля, изчакайтеdotted

TYC Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от TYC

TYC е добре позната тайванска марка, която произвежда широка гама автомобилни осветителни модули и други части за автомобили. Тя принадлежи към компанията TYC Brother Industrial Co., Ltd, основана през 1986г. в Тайван. Към настоящия момент, дружеството е голям доставчик на оригинални резервни части за автомобили като Nissan, Mitsubishi, Honda, Ford, Toyota, Mazda, Suzuki. В същото време, тя произвежда неоригинални резервни части и продукти за настройка. Фабриките на компанията са разположени в Китай, Иран и Тайланд.

Автомобилни части на TYC

  1. Автомобилни осветителни модули. Тази категория включва фарове, стопове, фарове за мъгла, мигачи, както и различни видове лампи. Основното им предимство е успешната комбинация от високо качество и разумна цена. Всяка година TYC произвежда повече от 11млн. различни осветителни устройства.
  2. Огледала. Огледалните корпуси са изработени от качествена пластмаса, която е устойчива на промени в температурата, въздействие на влага и пряка слънчева светлина. Крепежните им елементи точно съответстват на оригиналното оборудване, което предотвратява непредвидими усложнения при инсталирането на автомобилната част. Огледалата осигуряват оптимална видимост и не нарушават разстоянието до отразени обекти.
  3. Вентилатори. За тяхното производство компанията използва качествена пластмаса, устойчива на механични повреди.
  4. Радиатори. Те са произведени от устойчиви материали - алуминий и мед. Характеризират се с устойчивост на корозия, добра топлопроводимост и дълъг живот на работа.
  5. Кондензатори. Те са с малко тегло и надеждна конструкция. Устойчиви са на промени в налягането и въздействието на химични вещества.

Нещо повече, компанията произвежда повдигачи за прозорци, алтернатори, стартери, смесители, въздушни филтри за купе и други продукти.

Купете авточастите на TYC онлайн

Всеки клиент оценява нашите предимства като:

  1. Бърза доставка. Непрекъснатият запас от най-продаваните резервни автомобилни части и съгласуваните усилия с нашите специалисти позволяват доставка на покупката в кратък период от време.
  2. Актуален каталог. Ние имаме близък поглед към новите продукти на пазара за резервни части и затова продуктовата ни гама непрекъснато се актуализира с нови елементи от водещи производители на автомобилни части.
  3. Високо качество на стоките. Ние сме добре запознати с богатия избор на автомобилни резервни части, които са представени на пазара за резервни части и днес, избираме само най-качествените от тях.
  4. Компетентна помощ. Да направите правилния избор при закупуване на автомобилната част е не по-малко важно от нейното качество. Дори най-добрите резервни части за автомобили от водещи производители няма да могат да функционират ефективно, ако те не отговарят на техническите изисквания на вашия автомобил. Специалисти ни от отдела за обслужване на клиенти са готови да ви осигурят квалифицирана помощ и отговори на всички въпроси, които възникват при  избора на автомобилни части.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за TYC
TYC: Рейтинг на производителя
7.76/10

(Оценка-7076)

7.76 /10

Оценка - 7076

10 (2049)
9 (1996)
8 (1965)
7 (265)
6 (36)
5 (26)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (1)
Оценка на параметрите +22959 Предимства Недостатъци 662-
Стойност на продукта +6464 67-
Качество на продукта +5729 96-
Качество на опаковката +2768 123-
Производител +3412 236-
Гаранция +4586 140-
Отзиви на купувачи
10/10
TYC Вентилатор вътрешно пространство 525-0001 Мнения

TYC Вентилатор вътрешно пространство 525-0001

Работи идеално повече от месец. Единствено на при най-ниска степен на въртене се чува идея по-силно от оригиналният, но в никакъв случай дразнещо. Така или инче при работещ двигател не се чува.
2017-03-06
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна