loader
Моля, изчакайтеdotted

FEBI BILSTEIN Авточасти, Моторни масла, Автохимия, Автоаксесоари, Инструменти

Онлайн каталог за Авточасти, Моторни масла, Автохимия, Автоаксесоари, Инструменти от FEBI BILSTEIN

Известната немска търговска марка Febi Bilstein произвежда богата гама компоненти за различни автомобилни системи. Компанията също така доставя оборудване за други производители.

Предистория на Febi Bilstein

Официално, компанията е създадена през 1844г. и за пръв собственик се смята Фердинанд Билщайн. Според неофициални източници, тя е създадена много по-рано през 1819г. от Йохан Хайнрих Билщайн и синовете му.

Компанията се занимавала предимно с металообработване. През 1873г. Август Билщайн, брат на Фердинанд, решава да напусне семейния бизнес и да създаде своя работилница за поцинковане. Той я нарича AUBI, а компанията на Фердинанд все още се казва Febi. Днес, компанията, основана от Август Билщайн, е един от водещите производители на амортисьори, известни по цял свят с марката Bilstein.

Компания на Фердинанд, Febi Bilstein, е избрала друга линия на развитие. През 1883г. обърнатите им винтове влизат в масово производство. През 1925г. компанията получава патент за производството на пружинен щифт. В следвоенния период, Febi Bilstein проявява интерес и към произвеждане на автомобилни части.

Години по-късно, немския производител става лидер на пазара за резервни части. Днес, с търговската марка Febi Bilstein се произвеждат над 30 000 автомобилни части, които се разпространяват в повече от 140 страни по света. Компанията има офиси в 69 страни. В съвременния логистичен център в Еннепетал, Германия, винаги има над 100 милиона автомобилни части на склад, готови да се отправят към своите собственици.

Компанията произвежда автомобилни компоненти за сервизно обслужване. Винаги може да закупите авточастите на Febi Bilstein онлайн. Те се монтират в BMW, Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, Peugeot, Opel, Renault, Alfa Romeo, Fiat, Volvo, Ford и други автомобили.

Автомобилни части на Febi Bilstein:

  1. Хидравлично сервоуправление и окачване. Тази категория включва лост за управление, накрайници на обтегача, хидравлични сфери, амортисьори и пружини, носещи сферични шарнири и други. Всички компоненти имат същата форма като оригиналните, изработени са от материали, устойчиви на агресивната околна среда и огъване. Специалният дизайн на багажника защитава гъвкавите съединения от влага и мръсотия. Металните части са покрити със специално, устойчиво на корозия съединение.
  2. Двигател и автомобилни системи. Продуктите в тази категория включват охлаждащи и смазващи системи за компонентите на двигателя, елементи за горивната система, ангренажни ремъци и вериги, дюзи, резервоари, гарнитури и уплътнения.
  3. Елементи на спирачната система. Тази категория включва спирачни дискове и накладки, цилиндри, маркучи, спирачни накладки, индикатори за износване на спирачките и други части. Изработени са от устойчиви на износване материали. Благодарение на добрия дизайн, спирачните системи на Febi Bilstein са ефективни и безшумни.
  4. Електричество и електроника. Това са различни сензори, превключватели, релета, уреди за управление, електрически двигатели и друго оборудване за автомобилни системи. Тези продукти са с висока точност, чувствителност и време за отчитане.
  5. Автомобилни течности. Тази група включва антифризи, масла, хидравлични течности, течност за ключалки.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за FEBI BILSTEIN
FEBI BILSTEIN: Рейтинг на производителя
7.88/10

(Оценка-6172)

7.88 /10

Оценка - 6172

10 (1791)
9 (1747)
8 (1738)
7 (341)
6 (77)
5 (32)
4 (7)
3 (5)
2 (6)
1 (2)
Оценка на параметрите +20575 Предимства Недостатъци 1514-
Стойност на продукта +5633 256-
Качество на продукта +4947 310-
Качество на опаковката +2711 248-
Производител +3216 372-
Гаранция +4068 328-
Отзиви на купувачи
10/10
FEBI BILSTEIN Гайка на колелото 26587 Мнения

FEBI BILSTEIN Гайка на колелото 26587

za modela mi gaikite sa 12 na 1.25
2020-05-02
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна