loader
Моля, изчакайтеdotted

HENGST FILTER Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от HENGST FILTER

Отлично марково качество. Изплаща се на Вас и Вашите клиенти.

Купуването на евтини неща често се оказва измамнаикономия. По-добре да се заложи на качествени филтрис марка Hengst още от самото начало. Изключителнокачество, проектирани и произведени в Германия.На това можете да разчитате!Спестете си излишни оплаквания и неудовлетворени клиенти. С нашитекачествени филтри от HENGST демонстрирате Вашите високи стандартиза качество и знаете, че винаги можете да разчитате на нас. Предлагамеразширена гама от филтърни продукти, които са със същото качествокато оригиналните продукти на производителите на оборудването. Ниесме партньор в разработките на водещи производители на автомобили ивдъхващото доверие име на нашата марка гарантира това.Максимална ефективност при минимално тегло, интелигентни решения заопростено и спестяващо време техническо обслужване – с нашите филтри залеки и товарни автомобили Вие ще си гарантирате реална добавена стойностза Вашия успех! Когато дойдете при нас, ще откриете бързо обслужване,високата степен на гъвкавост и желание да се вслушваме във Вашитеизисквания по всяко време – всичко това като стандартна опция!

“Суровините са едни и същи за всички производители, така че защо са толкова скъпи филтрите?!” Произходът на хартията за филтрите не казва нищо за ефективността на филтъра. Решаващи са изборът на филтърна среда, адаптирана към индивидуалното превозно средство и прецизно дефинираната повърхност на филтъра. В крайна сметка 70% от себестойността на филтъра идва от себестойността на самите суровини, които ние винаги селектираме с голямо внимание. Доверете се на нашите дългогодишни експертни познания и опит в производството на оригинално оборудване, които представляват решаващо предимство що се отнася до качеството и надеждността. Наред със суровините много други фактори определят качеството на един филтър:

  • Смесването на видове дървесина
  • Съотношението на синтетични влакна
  • Съставът на смолата за слепване на влакната
  • Времето за изсушаване, температурата на изсушаване и т. н.
  • Производство на филтри с много голяма степен на автоматизация

5 основателни причини за Hengst Filter.

  • Отлично качество. Иновативни решения за филтрация за повече мощност и икономичност.
  • Богат асортимент. Нашата програма отговаря на всички изисквания с над 2 600 приложения за филтри с качество на оригинално оборудване.
  • Персонализирано обслужване. Лицето за контакт с Вас е готово винаги да Ви изслуша и веднага да се погрижи за всичките Ви желания.
  • Бърза логистика. Ние доставяме това, от което имате нужда. Бързо и надеждно благодарение на нашата ефективна логистика.
  • Маркетинг в сътрудничество. Ние избягваме свръхдистрибуцията и работим дългосрочно и успешно заедно с подбрани партньори.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за HENGST FILTER
HENGST FILTER: Рейтинг на производителя
7.79/10

(Оценка-376)

7.79 /10

Оценка - 376

10 (0)
9 (1)
8 (0)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +6 Предимства Недостатъци 0-
Стойност на продукта +2 -
Качество на продукта +2 -
Качество на опаковката + -
Производител +1 -
Гаранция +1 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна