loader
Моля, изчакайтеdotted

LAUBER Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от LAUBER

Полската търговска марка Lauber предлага широка гама стартери, алтернатори, хидравлични рейки и други резервни части за автомобила. Тяхното разпределение се извършва от компания Inter Cars S.A., лидер в дистрибуцията на автомобилни резервни части на пазара за Централна и Източна Европа.

История на компания Lauber

Историята на търговската марка Lauber започва през 1994г., когато в полския град Слупск е открита новата компания Lauber Sp. Z o.o., една от първите, която се занимава с възстановяване на автомобилни части в Европа. Първоначално компанията специализира в обновление на стартери и алтернатори. По-късно, обновената продуктовата линия включва задвижващ полу-вал, помпи за хидравлично управление, хидравлични рейки, спирачни апарати и други части за автомобили. От 2012г. каталогът включва също и обновени дюзи за впръскване на гориво под високо налягане от Bosch.

Днес, компанията притежава една от най-големите фабрики в Полша и продуктовата й гама непрекъснато се обогатява. В каталога се съдържат продукти от водещи западноевропейски производители на авточасти като Valeo, Friesen, Eurotec, Delco Remy, Hans Steinkopf, Bosch, Transpo, Holger Christiansen Group, IKA и така нататък. Обновяването на елементите отнема не повече от 48 часа. Компанията също така предлага обновяване на части за колекционерски автомобили.

Ако решите да закупите автомобилните части на Lauber онлайн, може да сте сигурни, че получавате само надеждно оборудване: високото качество на всички резервни части се гарантира със сертификати от APRA (Automotive Parts Rebuilders Association), което означава, че ремонтираните автомобилни части функционират като нови.

Автомобилни части на Lauber

  1. Стартери.
  2. Алтернатори.
  3. Помпи за хидравлично управление.
  4. Хидравлични рейки.
  5. Карданни валове.
  6. Двигатели за чистачки.
  7. Помпи за впръскване на горивото под високо налягане и дюзи.
  8. Спирачни апарати.

Обновяването на автомобилни части се извършва на няколко етапа. Първо, цялото, предмет на ремонта, се разглобява на парчета, за да се оцени състоянието на компонентите. Семеринги, уплътнения, лагери, главини и други повредени елементи се сменят. Всички компоненти на системата се почистват напълно. След работата по монтажа, всички обновени елементи се регламентират и тестват с помощта на специално оборудване. Компания Lauber специализира в обновяването само на оригинални авточасти и затова всички продукти са с перфектно качество.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за LAUBER
LAUBER: Рейтинг на производителя
7.63/10

(Оценка-271)

7.63 /10

Оценка - 271

10 (48)
9 (42)
8 (38)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +2267 Предимства Недостатъци 3-
Стойност на продукта +724 1-
Качество на продукта +625 -
Качество на опаковката +179 -
Производител +290 2-
Гаранция +449 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна