Авточасти VAN WEZEL

Онлайн каталог за авточасти от VAN WEZEL

Белгийската компания Van Wezel се занимава с пакетиране и продажба на автомобилни части. Тя е един от най-големите доставчици на неоригинални резервни части в Европа. Всеки автомобил с авточастите на Van Wezel е комбинация от качество, надеждност и достъпна цена.

Историята на компанията Van Wezel

Компанията Van Wezel е основана в Белгия през втората половина на ХХ век. В началото тя се занимава с пакетиране и продажба на автомобилни части от Тайван. Днес с търговската марка Van Wezel, компанията продава части за каросерията на колата и компоненти за охладителната система на двигателя. Компанията притежава също търговски марки като Equipart, Hagus, HS и International Radiators.

Седалището на компанията се намират в Тийне, Белгия. Там се намира и най-големия склад на компанията. Складовете и дистрибуторските центрове на Van Wezel са разположени в Италия, Холандия, Австрия, Чехия и Германия. Резервните части на компания се продават в страни от Западна Европа, на територията на ОНД и балтийските държави.

Днес, продуктите на компанията включват 28 000 позиции. Може закупите автомобилните части на Van Wezel онлайн за следните модели автомобили: Audi, BMW, Citroën, FIAT, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Ford, Smart, Volkswagen и т.н.

Резервни част на Van Wezel

  • Шасита. В категорията има брони, калници, релета и др.
  • Автомобили оптика. Категорията включва електрически странични огледала за обратно виждане, интериорни огледала, къси и дълги светлини, фарове и пътепоказатели.
  • Компоненти за охладителната система на двигателя. В категорията има радиатори, компресори, сушилни на въздуха, изпарители, вентилатори за съединителя и т.н.

Всички автомобилни части, произведени с марката Van Wezel, отговарят на високи стандарти за качество и безопасност и, както казва самия производител, те са толкова добри, колкото и оригиналните. Преди да бъдат пуснати в продажба, всички резервни части минават контролирани тестове при преминаване на всички етапи на производство. Едва след това, те се опаковат и доставят на клиента.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Гарнитури / Семеринги
Двигател
Електрическа Система
Окачване На Колелата
Почистване На Стъкла
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна