loader
Моля, изчакайтеdotted

PEX Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от PEX

Компанията Pex е един от водещите производители на електронни сензори за спирачни системи.

История на компания Pex

Немската компания Pex е основана през 1978г. и днес тя притежава фабрики в Германия и Унгария. В САЩ има разпределителен център, който контролира продажбата на автомобилни части в Северна и Латинска Америка. Седалището на компанията се намира в Нуфринген, Германия.

Компанията е доставчик на оригинални резервни части на автомобилните производители от Daimler AG, Volkswagen, BMW, Porsche и General Motors. Тя също така произвежда неоригинални части за автомобили и осигурява елементите за спирачни системи на компании като Brembo, Akebono, Continental Teves, Nisshinbo, Bosch, Akebono, Delphi, PBR, TRW, Federal Mogul, Honeywell, TMD Friction. С търговската марка Pex се продават над 1000 елемента на автомобилни резервни части.

Pex Group включва и дъщерната компания Pex Vakuumtechnik, която се занимава с производството на подложки за крака, различни пластмасови и каучукови изделия. Винаги може да закупите автомобилните части на Pex онлайн.

Автомобилни части на Pex

  1. Устройства и датчици.
    • ABS сензори. Продуктовата гама на сензорите на Pex задоволява 71% от нуждите на пазара за авточасти след 1985г. Едно от основните предимства на ABS сензорите на Pex е, че те могат да се свържат директно със заключването. Така ще бъдат допълнително защитени от влиянието на околната среда.
    • Сензори за износване на накладките. Тези сензори на Pex са почти без конкуренция на пазара за резервни части. Те са изработени от съвременни, устойчиви на висока температура материали по стара технология на отливане. Компанията произвежда механични и електронни сензори.
  2. Кабелни продукти. По време на тяхното производство, компанията използва ултразвукова технология за заваряване, което прави продуктите трайни, както и разтопено лепило за качествена изолация.
  3. Ротори за дискови спирачки. Те са произведени от материал, устойчив на температура до 800°C. Роторите за дискови спирачки на Pex са покрити с екологично чисто съединение против ръжда, което не съдържа петролни продукти.

С търговската марка Pex може да намерите продукти като кабели за ръчна спирачка, спирачни маркучи, кабели за съединителя и газта, бобини за запалване, елементи за барабанни спирачки, кормилни уредби и окачване, релета, ключове и контакти.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за PEX
PEX: Рейтинг на производителя

Оцени този продукт

Оценка на параметрите +13 Предимства Недостатъци 0-
Стойност на продукта +4 -
Качество на продукта +4 -
Качество на опаковката +1 -
Производител +1 -
Гаранция +3 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна