Авточасти SAKURA

Онлайн каталог за авточасти от SAKURA

С търговската марка за автомобилни части Sakura се произвеждат всички видове филтри за пътнически и търговски транспорт. Тя принадлежи към групата на компания ADR Group. Всички автомобилни части на Sakura се произвеждат в заводи на корпорацията в Индонезия.

История на Sakura

Историята на търговската марка датира от 1970г., когато индонезийската компания ADR започва масово производство на филтриращи елементи с марката Sakura.

Днес, и двете фабрики, където се произвеждат авточастите на Sakura, са разположени в Индонезия, Джакарта и Кота Тангеранг. Всяка година се произвеждат над 1 000 000 000 филтри. Компанията прави както оригинални авточасти за автомобили от различни марки, така и автомобилни части за пазара на резервни части.

Продуктите на компанията са представени в специализираните магазини и търговски представителства в 105 страни по целия свят. Нещо повече, може да закупите авточастите на Sakura онлайн.

Автомобилни части на Sakura

Повече от 7 000 различни филтри за леки автомобили, товарни автомобили и строителна техника са представени с марката Sakura. В изграждането им компанията използва самостоятелно създадена хартия. Следните видове филтри са достъпни за клиенти:

  • Маслени филтри. Те осигуряват ефективно пречистване на маслото от материални частици, защитават компонентите на двигателя от износване. Надеждното уплътняване между буталото и цилиндъра води до по-нисък разход на гориво. Те са предназначени средно за 10 000км пробег.
  • Горивни филтри. Те пречистват горивото от прах и влага и осигуряват високо ниво на горивна ефективност. В зависимост от вида и условията на експлоатация, подлежат на подмяна след 32 000-40 000км пробег.
  • Въздушни филтри. Ефективно впримчват праха, замърсяване и чужди тела, които се съдържат във въздуха, насочен към всмукателната система. Техният ресурс е 10 000-12 000км. Освен това, в каталога на компанията е представена широка гама въздушни филтри за спортни автомобили. Филтриращият им елемент е произведен от многослоен памуков материал, от двете страни на който има метална телена мрежа. Тези филтри работят в продължение на 5 000км пробег.
  • Въздушни филтри за купето. Тяхното изграждане включва три слоя филтриращ елемент, който пречиства въздуха в салона от алергични агенти, микроорганизми, носещи болести, прах, както и неприятните миризми и газове. В зависимост от условията на експлоатация, те могат да се ползват от 29 000 до 39 000км.
  • Хидравлични филтри. Те предпазват елементите на охладителната система от корозия и предотвратяват замърсяването на операционната течност.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна