loader
Моля, изчакайтеdotted

MIRAGLIO Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от MIRAGLIO

Miraglio е малка италианска компания, която произвежда части за корпуса на автомобила и по-специално дръжки за врати, брави и части за прозоречни регулатори. Тя произвежда части както за пазара на резервни части, така и оригинално оборудване за превозни средства.

История на компания Miraglio

Историята на тази търговска марка започва през 1955г., когато Винченцо Мираглио отваря своя собствена работилница, ангажирана в производството на кабели за прозоречни регулатори на Fiat 600. Оттогава, малката фирма претърпява бурно развитие и през 1974г. се превръща в дружество с ограничена отговорност. Разширяването на продуктовата гама изисква отварянето на нов завод. Взема се решение за преместването в нова сграда с обща площ от 5 000кв.м. в Риволи, Италия.

Като контролира процеса на производство на автомобилни части на всеки един етап, управлението на компанията създава пълен цикъл на производство - от леенето на формите и направата на необходимите инструменти до качествен контрол на готови резервни части за автомобили. С търговската марка Miraglio се произвежда широка гама неоригинални части за автомобили. Продуктите на компанията се използват в автомобили на Fiat и Iveco, както и в микроколите, произведени във Франция и Италия. Ако искате да закупите авточасти на Miraglio онлайн, ви препоръчваме да използвате услугите на нашия онлайн магазин.

Автомобилни части на Miraglio

  1. Прозоречни регулатори. В тази категория се включват кабели и лостове, бутони, халки, електродвигатели и други компоненти за прозоречните регулатори. Те се произвеждат от материали с доказани абразивни качества. Известни са с висока ефективност и време за реакция на някои команди.
  2. Външни и вътрешни дръжки за врати. По правило, за производството на вътрешните дръжки за врати на Miraglio се използва пластмаса . Могат да бъдат същия цвят като интериора или да са с хромирано покритие. Дръжките за външни врати са с ергономичен дизайн, който предотвратява натрупването на прах и сняг на местата, където се свързват с каросерията на автомобила или на повърхността. Освен дръжки за врати, с марката Miraglio има предлагат и дръжки за тавана и интериорни дръжки.
  3. 3. Брави на кола. Категорията включва ключалки за  отделенията на покрива и багажника, ръчни ключалки за врати, заключващи барели, накрайници и така нататък. Всички те са прочути с високо качество и устойчивост към механични повреди.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за MIRAGLIO
MIRAGLIO: Рейтинг на производителя
7.75/10

(Оценка-472)

7.75 /10

Оценка - 472

10 (54)
9 (56)
8 (47)
7 (4)
6 (1)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +588 Предимства Недостатъци 11-
Стойност на продукта +171 2-
Качество на продукта +154 2-
Качество на опаковката +67 2-
Производител +82 4-
Гаранция +114 1-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна