loader
Моля, изчакайтеdotted

CONTITECH Авточасти, Инструменти

Онлайн каталог за Авточасти, Инструменти от CONTITECH

ContiTech е немска компания, която днес е водещ световен производител на изделия от каучук и пластмасови части за автомобили. Може да закупите висококачествените автомобилни части на ContiTech онлайн с няколко кликвания на мишката на нашия онлайн-магазин Avtochastionline24.bg.

Предистория на ContiTech

Компанията ContiTech е създадена през 1871г. в Хановер, Германия. На първо място, компанията специализира в производството на гуми за различни превозни средства. През цялата си история тя създава стоки чрез използването на съвременни технологии и допринася значително за развитието на транспортната индустрия: с търговската марка ContiTech е направена първата пневматична гума за велосипеди в Германия. Нещо повече, компанията ContiTech създава първата гума за автомобил с протектор.

През следващите няколко години продуктовата гама на ContiTech се разширява: с тази марка започват да се произвеждат пружини, задвижващи ремъци, въздушно окачване и други части за автомобила.

Благодарение както на високото качество и отличната спецификация на продуктите, така и на сливането с немската компания Phoenix, от 2004г. компанията ContiTech става лидер на пазара за каучукови и пластмасови части за автомобили.

През 2015г. корпорацията ContiTech придобива Veyance Technologies Inc, американски производител на каучукови изделия. Това дало възможност на немския производител да укрепи своите позиции на международния пазар за резервни части.

Днес, приоритет на корпорацията ContiTech е производството на функционални елементи и системи за автомобилната и минната промишленост.

Този производител има девет децентрализирани клона и броя на персонала надхвърля 41 000 души в над 40 страни в света. Година след година, компанията продължава да прониква на международния пазар: през 2015г. приходите й са приблизително 5.4 млрд. евро, с 37% повече от 2014г.

Надеждните високотехнологични продукти на ContiTech са висок клас.

Автомобилни части ContiTech

 1. Системи с въздушни възглавници. Произведени са от специализирания отдел на ContiTech . Тази категория продукти включва и цялостни системи, и нейни компоненти за саморегулиране на въздушното окачване в товарни автомобили, автобуси и релсови превозни средства.
 2. Непромокаеми платове. Произведени са от ContiTech Elastomer Coatings. Тази група продукти включва сгъваеми меки резервоари за гориво. Те са забележителни със своята надеждност, разнообразие от форми, устойчивост на температура и дълъг живот.
 3. Маркучи и тръбопроводи. Включва компоненти за:
  • климатични системи;
  • спирачни системи;
  • ауспусни системи;
  • горивни системи;
  • трансмисия;
  • кормилни уредби;
  • шаси.
 4. Задвижващи ремъци. Те са разработени и произведени от ContiTech Power Group. Включват и оригинални компоненти, и продукти за пазара на резервни части. Произвеждат се в широк диапазон за леки автомобили, товарни автомобили и автобуси.
 5. Системи за запечатване. Изработени са от непромокаеми материали и се използват в:
  • спирачни системи;
  • шаси;
  • кормилната уредба;
  • системи за управление на двигателя.
 6. Интериорни елементи. Произведен от компанията Benecke-Kaliko, която е международен лидер в производството на технически и декоративни материали за различни повърхности. Категорията включва материали за интериорната облицовка в пътнически и товарни превозни средства.
 7. Системи,поглъщащи вибрациите. Компанията ContiTech е ключов международен разработчик на изолация на вибрации и звукоизолация. Днес компанията предлага ефективни решения за:
  • окачване на двигателя;
  • шаси;
  • трансмисия;
  • корпус на автомобила.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за CONTITECH
CONTITECH: Рейтинг на производителя
7.9/10

(Оценка-5456)

7.9 /10

Оценка - 5456

10 (1583)
9 (1631)
8 (1636)
7 (342)
6 (49)
5 (36)
4 (1)
3 (1)
2 (1)
1 (1)
Оценка на параметрите +18639 Предимства Недостатъци 907-
Стойност на продукта +5132 112-
Качество на продукта +4505 147-
Качество на опаковката +2428 175-
Производител +2874 273-
Гаранция +3700 200-
Отзиви на купувачи
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна